Thaimaalainen nainen kiistää osallistuneensa tai uhkaaneen kambodžalaista naista, jota kaksi puolalaista miestä pahoinpiteli ja kidutti Pattayalla

Nakhon Ratchasima-

49-vuotias thaimaalainen nainen, jonka kambodžalainen pahoinpitelyn ja kidutuksen uhri Pattayalla väitti uhanneen häntä puhelimessa ennen kuin kaksi puolalaista miestä kidutti häntä hirvittävän Pattayalla, on jyrkästi kiistänyt kaikki syytökset ja luvannut oikeustoimiin kaikkia, jotka väittivät olevansa kidutettu. mukana.

Ota ensin kiinni kambodžalaisen naisen pahoinpitelystä ja kidutuksesta Pattayalla napauttamalla tai napsauttamalla tätä saadaksesi aikaisemman tarinamme.

Katanyuta Oche, 49, Muangin piirikunnasta Nakhon Ratchasimassa, kertoi asiaan liittyvälle thaimaalaiselle lehdistölle eilen 10. joulukuuta, että hän oli järkyttynyt kunniaa loukkaavista ja vääristä syytöksistä osallisuudesta Pattayan kidutus- ja pahoinpitelytapaukseen.

Katanyuta kertoi, ettei hän ollut koskaan tavannut eikä tuntenut kahta puolalaista miestä, joita syytettiin kambodžalaisen uhrin kiduttamisesta hylätyssä talossa Nakluassa vasaralla, hapolla ja langalla.

Katanyuta myös kielsi jyrkästi soittaneensa ja uhkaaneensa uhria väitetyllä tavalla ja ilmoitti olevansa valmis tekemään täysimääräistä yhteistyötä poliisin kanssa ja todistamaan, ettei hän ollut mukana missään.

Katanyuta lupasi myös oikeudellisia toimia niitä vastaan, jotka hänen mukaansa olivat syyttäneet häntä väärin, ja totesi, että se oli vaikuttanut häneen henkilökohtaisesti ja ammatillisesti ja pilannut hänen maineensa.

Katanyuta on ulkomaalaisen miehen entinen vaimo, joka on tunnistettu vain Australian kansalaiseksi ja jonka kerrotaan olevan kambodžalaisen uhrin työnantaja. Katanyuta kertoi myös thaimaalaiselle lehdistölle, ettei hän ole ollut missään tekemisissä entiseen aviomieheensä, jonka viime vuonna nostettu avioerojuttu on itse asiassa edelleen oikeudessa, lukuun ottamatta muodollisia oikeudenkäyntejä ja oikeudellisia järjestelyjä avioliitostaan ​​ulkomaalaisen kanssa saadun poikansa hoitamiseksi. mies.

Samaan aikaan tapaukseen on nyt osallistunut Thaimaan tunnetuin poliisi Surachate Hakparn eli Big Joke. Big Joke, joka on apulaispoliisipäällikkö, työskentelee Interpolin kanssa löytääkseen kaksi puolalaista miestä, joiden uskotaan paenneen Filippiineille. Kaksi miestä tunnistettiin CCTV-kuvan ja Nakluan rikospaikalta löydettyjen todisteiden perusteella.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/