Pattaya Cricket Club palasi voittajana Chiang Mai 6:sta kaudesta 2022 – 1. päivä

  Kuuluisaa haielokuvaa vertaillen: "Tarvitsemme isomman palkintokaapin." 2022 on ollut hyvä vuosi PCC:lle, sillä se on voittanut BCL A -divisioonan, Chiang Mai 8:n. Kolmannen kerran, Koh Chang Beach Tournament ja nyt Chiang Mai 3’s. Toivotaan, että kausi 6/2022 jatkuu yhtä turhaan.  

   2022 Chiang Mai 6:t pidettiin 4.th ja 5th Joulukuu Oli 10 joukkuetta jaettu kahteen divisioonaan, The Players (PCC, Lanna, Alibaba, Lamphun ja The Chiang Mai All Stars) ja The Gentlemen (Floggers & Robbers, Shrewsbury School, Koh Chiang, Black Swans ja CMCSA).  Kaikki pelaajat keilasivat yhden yli, paitsi ovivahti. Batmen, joka tekee 31, ei jää pois. Viimeisen miehen sääntöjä sovelletaan. Leveät ja ei pallot lasketaan kolmeksi juoksuksi, eikä niitä keilata uudelleen. 3 pistettä palkittiin voitosta, ja pisteistä ja juoksuista annettiin bonuspisteitä. Jokainen joukkue pelasi 4 divisioonaottelua ja kunkin divisioonan 4 parasta joukkuetta pelaa finaalissaan.  Par-pisteet olivat 2-60 juoksua.  

   Tämä raportti kattaa PCC:n matkan kunniaan ensimmäisen päivän 1 heidän poolottelunsa kanssa ja toinen raportti kattaa päivän 3, joka koostui jäljellä olevasta poolottelusta, finaalista ja esityksestä. 

   PCC:n ensimmäinen ottelu pelattiin Lannaa vastaan, joka pelasi tavallisesti The Gentlemanin divisioonassa, mutta peliä oli vahvistanut Bobby Raina, joka pelasi myös Koh Chiangissa, joukkueessa, jota hän valmensi erittäin menestyksekkäästi. Yksi mies ei muodosta joukkuetta, mutta se voi varmasti auttaa. Se muistutti minua uudesta kappaleesta "Laulat vain, kun voitat" ja "Voit vain, kun Bobby" s pelaa” ja tämä osoittautui melkein todeksi. Raskaan illan jälkeen PCC ei noussut päällään peliin ja heiton häviämisen jälkeen heidän täytyi lyödä ensin, kun Bobby avasi keilauksen. Sekä Wez että Luke aloittivat hyvin 13:lla Bobbylta ja 14:llä Hughilta, kunnes John Scales otti 3:n.rd yli. Wez nosti Johnin Longille rajalla, jossa Bobby ahmi sen ja me menimme 16. 27 yhdelle ja 1 36:lle 1:n lopussard yli. Luke otti juoksun takaa-ajon hallintaansa, kun taas Jainish perääntyi, kunnes Luke lopetti 31:n, kun hänellä oli vain 2 palloa jäljellä. Simon Wetherell otti viimeiset pallot ja tulos huipentui 58 vastaan ​​1.

   Lanna lähetti Nevillen ja Bobbyn avaamaan Luke Stokesia, mikä oli epätavallinen valinta, koska Luke oli osa-aikainen jalkapyöräilijä. 17 ohimennen ja hukattu mahdollisuus kompastua. Andy keilaili hyvin, mutta putoavat 2:t ja huonot takaiskut mahdollistivat 14 ohituksen. Wez sai 11:n ylilyönnistä ja pisteet nousivat 42:een 0:n jälkeen. Simon W voitti 3.th ohi, enkä kestänyt Bobbyn kovaa vetoa. 10 pois yli ja 6 tarvitaan 6 palloa. Jainish keilattiin viimeinen yli ja 59 saavutettiin kautta 4 byes 3 palloa jäljellä. Lanna voitti 6 wickets.

   Tämä ei ollut PCC:n etsimä alku, ja asioiden piti parantaa Alibabaa vastaan ​​iltapäivällä. PCC voitti heiton ja päätti keilata ensin. Tällä kertaa Wez avasi keilailun Imrania ja Molinia vastaan. Melko huono Wezistä tuli Imranille 17 juoksua. Jainishin ensimmäinen pallo Molinille oli häpeällinen jalkapuolen pitkä hyppy, jonka Simon Philbrook nappasi ja Molin meni Golden Duckiin. Dan otti rypyn ja pudotti ensimmäisen pallon. 8 ohi. Andy otti seuraavan ja huolimatta vain 6 juoksun siisteydestä, hän pudotti hiihtäjän omasta keilailustaan ​​ja PCC-kenttä näytti selvästi köyseltä. 31 yhdelle 1 kierroksen jälkeen. Simon W keilaili hyvän ylityksen vain 3, mutta Luke sai osuman 8 viimeisestä. Alibaba sijoittui 17 vastaan ​​57, Imran 1 ja Dan 29 ei ulos.

   PCC vastasi lähettämällä Wezin ja Luken kohtaamaan Imranin jalkapyörteen.  14 ensimmäisellä kierroksella. Dan keilaili seuraavaksi ja aiheutti Wezin ihottumaan, jonka Molin pudotti pitkälle rajalle.  Wez teki saman uudelleen, mutta syvälle keskiovelle, jossa Terry sai hyvän saaliin ja Wez meni 10:een. Terry heitti 3.rd ohi ja oli Luken vuoro onnea, kun Imran pudotti hänet kesken. Siitä huolimatta Luke löi hyvin ja pisteet olivat 41 vastaan ​​1 kolmen pelin jälkeen. Jainish otti rypyn ja meni kaupunkiin Molinin keilailussa ja hänellä oli vähän onnea – Imran pudotti hänet ja sai 3, kun sieppaaja seisoi rajaköydellä, kun hän nappasi pallon. 6 saavutti pallon. 61:n lopputh ohi ja kumpikaan lyöjä ei ollut poissa 26 ja 19, Jainishin 19 oli vain 5 palloa. Tärkeä voitto ja vielä tärkeämpi bonuspiste, mutta ei erityisen hyvä esitys. 

   PCC:n ensimmäisen päivän viimeinen ottelu pelattiin Chiang Mai All-Starsia vastaan, joka ylitti edellisen vastustajan, joten PCC:n oli nostettava pelinsä kentällä ja saatava kaikki lyöntikoneensa ampumaan kaikkia vastaan. sylinterit samassa ottelussa tai paikka finaalissa näyttäisi huonolta. Wez hävisi heiton uudelleen ja häntä pyydettiin lyömään. Tavallinen pari avautui PCC:lle Naveedia vastaan, joka sai kunniallisen yhdeksän.  Insha oli vähemmän onnekas, ja molemmat lyöjät lyöivät hänet 1:lla. Ismail johti juoksuvirtaan 9:llä ylitysstään, mutta pisteet olivat 23 kolmesta ylityksestä. Wez osui Burhanin ensimmäisen pallon 10 ja lopetti 42 ei ulos, kun taas Jainish meni sisään ja jatkoi hyökkäystä. 3 6 jälkeen 35 ylityksen. Tanveerin finaali tuotti vielä 61 juoksua, kun Luke ei ollut 0:ssä ja Jainish 4. 14 nollalla ja turnauksen toistaiseksi korkein pistemäärä.

   All Stars lähetti Naveediin ja Ismailiin avaamaan tilinsä. Wez avasi keilailun ja oli erittäin siisti, kunnes viimeiset 2 palloa menivät 10. 15 off over. Jainish oli seuraava ja vain 10 off over. Naveed teki suurimman osan juoksujen tekemisestä ja sai 2 6 s. pois Andysta, mikä pakotti hänet lopettamaan 32:lla, ei ulos. 46 kolmesta kierroksesta ja All Stars olivat hieman edellä, mutta heidän lyöntinsä loppui, kun Simon W otti 3 korttia vaihtoon. Ensimmäinen loistava saalis Weziltä juoksu hylätä Ismail ja seuraava, jäi myös Wezille kiinni, kun Burhan osui Long-onille. 2 kahdelle neljän ylikierroksen jälkeen. Luke keilaili erittäin kunnioitetun 57 viimeisestä kierroksesta ja PCC voitti 2 juoksulla. Tämä oli paljon parempi tulos ja osoitti, että PCC pystyi lyömään, kulhoon ja kenttään. Tämä jätti PCC:n 4:een.nd sija taulukossa ja heidän viimeinen poolottelunsa olisi viimeinen, joten tiedettäisiin mitä heidän pitää tehdä Lamphunia vastaan.

Pysy kuulolla osasta 2, joka tulee pian.

Lähettäjä:  Clive Rogerson

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/