Pattaya Cricket Club palaa voittajana Chiang Mai 6:n 2022 - 1. päivältä

   Parafraasin kuuluisaa haielokuvaa: "Tarvitsemme isomman palkintokaapin." 2022 on ollut hyvä vuosi PCC:lle, sillä se on voittanut BCL A-divisioonan, The Chiang Mai 8:n kolmannen kerran, Koh Chang Beach Tournamentin ja nyt Chiang Mai 3:n. Toivotaan, että kausi 6/2022 jatkuu yhtä turhaan.  

   Vuoden 2022 Chiang Mai 6:t pidettiin 4th ja 5th Joulukuu Oli 10 joukkuetta jaettu kahteen divisioonaan, The Players (PCC, Lanna, Alibaba, Lamphun ja The Chiang Mai All Stars) ja The Gentlemen (Floggers & Robbers, Shrewsbury School, Koh Chiang, Black Swans ja CMCSA). Kaikki pelaajat keilasivat yhden yli, paitsi ovivahti. 31 pisteen saaneet Batmen eivät jää eläkkeelle. Viimeisen miehen säännöt ovat voimassa. Wides and No Balls lasketaan kolmeksi juoksuksi, eikä niitä keilattaisi uudelleen. Voitosta annettiin 3 pistettä ja pisteistä ja juoksuista. Kukin joukkue pelasi 4 divisioonaottelua ja kunkin divisioonan 4 parasta joukkuetta pelaa finaalissaan. Par-pisteet olivat 2-60 juoksua.  

   Tämä raportti kattaa ensimmäisen päivän PCC:n matkasta kunniaan 1 heidän pooliottelunsa kanssa ja toinen raportti kattaa päivän 3, joka koostui jäljellä olevasta poolottelusta, finaalista ja esityksestä. 

   PCC:n ensimmäinen ottelu pelattiin Lannaa vastaan, joka pelasi tavallisesti The Gentleman's-divisioonassa, mutta peliä oli vahvistanut Bobby Raina, joka pelasi myös Koh Chiangissa, joukkueessa, jota hän valmensi erittäin menestyksekkäästi. Yksi mies ei muodosta joukkuetta, mutta se voi varmasti auttaa. Se muistutti minua uudesta kappaleesta "Sinä laulat vain, kun voitat" ja "Voit vain, kun Bobby soittaa", ja tämä osoittautui melkein todeksi. Raskaan illan jälkeen PCC ei noussut päällään peliin ja heiton häviämisen jälkeen heidän täytyi lyödä ensin, kun Bobby avasi keilauksen. Sekä Wez että Luke aloittivat hyvin 13:lla Bobbylta ja 14:llä Hughilta, kunnes John Scales otti 3:n.rd yli. Wez nosti Johnin Longille rajalla, jossa Bobby ahmi sen ja me menimme 16. 27 yhdelle ja 1 36:lle 1:n lopussard yli. Luke otti juoksun takaa-ajon hallintaansa, kun taas Jainish perääntyi, kunnes Luke jäi eläkkeelle 31, kun hänellä oli vain 2 palloa jäljellä. Simon Wetherell otti viimeiset pallot ja tulos huipentui 58 vastaan ​​1.

   Lanna lähetti Nevillen ja Bobbyn avaamaan Luke Stokesia, mikä oli epätavallinen valinta, koska Luke oli osa-aikainen jalkapyöräilijä. 17 ohi ja menetetty mahdollisuus kompastua. Andy keilaili hyvin, mutta putoavat 2:t ja huonot varmuuskopiot mahdollistivat 14 ylityksen. Wez sai 11:n ylilyönnistä ja pisteet nousivat 42:een 0:n jälkeen 3 kierroksen jälkeen. Simon W voitti 4th ohi, enkä pystynyt hillitsemään kovaa Bobbya. 10 pois yli ja 6 tarvitaan 6 palloa. Jainish keilaili viimeisen ylityksen ja 59 saavutettiin 4 byesin kautta ja 3 palloa jäljellä. Lanna voitti 6 pisteellä.

   Tämä ei ollut PCC:n etsimä alku, ja asioiden piti parantaa Alibabaa vastaan ​​iltapäivällä. PCC voitti heiton ja päätti keilata ensin. Tällä kertaa Wez avasi keilailun Imrania ja Molinia vastaan. Melko köyhä Wezistä antoi 17 juoksua Imranille. Jainishin ensimmäinen pallo Molinille oli häpeällinen jalkapuolen pitkä hyppy, jonka Simon Philbrook nappasi ja Molin meni Golden Duckiin. Dan otti rypyn ja pudotti ensimmäisen pallon. 8 pois päältä. Andy otti seuraavan voiton ja huolimatta vain 6 juoksun siisteydestä, hän pudotti hiihtäjän omasta keilailustaan ​​ja PCC-kenttä näytti selvästi köyseltä. 31 yhdelle 1 kierroksen jälkeen. Simon W keilaili hyvän ylityksen vain 3, mutta Luke sai osuman 8 viimeisestä. Alibaba sijoittui 17 ja 57, Imran 1 ja Dan 29 ei ulos.

   PCC vastasi lähettämällä Wezin ja Luken kohtaamaan Imranin jalkapyörteen. 14 pois ensimmäisestä. Dan keilaili seuraavaksi ja sai Wezin ihottumaan, jonka Molin pudotti pitkälle rajalle. Wez teki saman uudelleen, mutta syvälle keskiovelle, jossa Terry sai hyvän saaliin ja Wez meni 10:een. Terry heitti 3.rd ohi ja oli Luken vuoro saada onnea, kun Imran pudotti hänet puolivälissä. Siitä huolimatta Luke löi hyvin ja pisteet olivat 41 vastaan ​​1 kolmen pelin jälkeen. Jainish otti rypyn ja meni kaupunkiin Molinin keilailussa ja hänellä oli vähän onnea – Imran pudotti hänet ja sai 3, kun sieppaaja seisoi rajaköydellä, kun hän nappasi pallon. 6 saavutettiin 61. lopussath yli ja molemmat lyöjät eivät olleet poissa 26 ja 19, Jainishin 19 oli vain 5 palloa. Tärkeä voitto ja vielä tärkeämpi bonuspiste, mutta ei erityisen hyvä esitys. 

   PCC:n ensimmäisen päivän viimeinen ottelu pelattiin Chiang Mai All-Stars -joukkuetta vastaan, joka ylitti edellisen vastustajan, joten PCC:n oli nostettava pelinsä kentällä ja saatava kaikki lyöntikoneensa ampumaan kaikkiin sylintereihin samassa ottelussa tai paikka finaalissa näyttäisi kovalta. Wez hävisi heiton uudelleen ja häntä pyydettiin lyömään. Tavallinen pari avautui PCC:lle Naveedia vastaan, joka sai kunniallisen yhdeksän. Insha oli vähemmän onnekas ja sai molemmilta lyöjiltä lyönnin 1:lla. Ismail johti juoksuvirtaan 9:llä ylitysstään, mutta pisteet olivat 23 kolmesta ylityksestä. Wez osui Burhanin ensimmäisen pallon 10 ja vetäytyi 42 ei ulos, kun taas Jainish meni sisään ja jatkoi hyökkäystä. 3 nollasta 6 erän jälkeen. Tanveerin finaali tuotti vielä 35 juoksua, kun Luke ei ollut 61:ssä ja Jainish 0. 4 nollalla ja turnauksen toistaiseksi korkein pistemäärä.

   All Stars lähetti Naveedin ja Ismailin avaamaan tilinsä. Wez avasi keilauksen ja oli erittäin siisti, kunnes viimeiset 2 palloa menivät 10. 15 pois yli. Jainish oli seuraava ja vain 10 pois yli. Naveed teki suurimman osan juoksuista ja sai 2 6:ta pois Andysta, mikä pakotti hänet jäämään eläkkeelle 32-vuotiaana. 46 kolmesta siirrosta ja All Stars oli hieman edellä, mutta heidän lyöntinsä loppui, kun Simon W otti 3 korttia syöttöllään. Ensimmäisen Wezin loistosaaliin juoksussa Ismailin hylkäämiseksi, ja myös Wez sai seuraavan, kun Burhan osui Long-onille. 2 kahdelle 57 kierroksen jälkeen. Luke keilaili erittäin kunnioitettavan 2 viimeisellä kierroksella ja PCC voitti 4 juoksulla. Tämä oli paljon parempi tulos ja osoitti, että PCC pystyi mailaan, kulhoon ja peltoon. Tämä jätti PCC:n 10:eennd sija taulukossa ja heidän viimeinen poolottelunsa olisi viimeinen, joten tiedettäisiin mitä heidän pitää tehdä Lamphunia vastaan.

Pysy kuulolla osasta 2, joka tulee pian.

By:  Clive Rogerson

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/