66-vuotias moottoripyöräilijä menetti sormen takaosan sedanin jälkeen Pattayalla

Pattaya -

  66-vuotiaalta mieheltä amputoitiin yksi sormi, kun hän ajoi sedanin perään torstaina 8. joulukuuta.

Uhri, Sun Phoprasarn, sai apua Sawang Boriboonin hätäkeskuksesta kello 7. Pelastajat löysivät hänet mustan ja sinisen Yamaha Nouvo -moottoripyöränsä vierestä Chaiyaphonwithi Roadilta Pattayan Khao Mai Kaew -alueelta, Banglamungin alueella, Chonburista.

Pelastajien mukaan Sunin vaaleanpunainen sormi vasemmasta kädestä katkesi. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan ensiapuhoitoon.

Toinen osapuoli, Chanathip Phochu, 37-vuotias sedan-kuljettaja, odotti paikalla antamaan lausuntonsa. Hän väitti ajavansa normaalisti, kun uhri ajoi hänet perään tuntemattomista syistä. Chanathip väitti, ettei hän tehnyt mitään väärää, mutta Pattayan poliisi sanoi, että he kuulustelevat loukkaantunutta ollakseen oikeudenmukaisia ​​molempia osapuolia kohtaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.