Kaksi naista Pattayassa huijasivat 100,000 XNUMX bahtia huijauskeskuksen jengillä

Pattaya -

  Huijauskeskus petsi kahdelta naiselta Pattayassa 100,000 XNUMX bahtia.

Kaksi uhria tekivät ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle eilen 7. joulukuuta. Ensimmäinen uhri, 29-vuotias Anita Teajantuek, sanoi, että kauppaministeriön yrityskehitysosaston virkamiehiksi naamioitunut huijausjoukko houkutteli hänet täyttämään matkatoimistotoimintaansa koskevan lomakkeen.

Huijari sai Anitan siirtämään 83,041 XNUMX bahtia pankkitililtään ja katkaisemaan yhteyden häneen. Uhri kertoi, että hänellä ei ollut rahaa jäljellä ja hän oli syvässä pulassa.

Toinen uhri, neiti Kanokwan Thannam, raportoi samanlaisesta tapauksesta, sanoen, että huijauspuhelukeskuksen jengi huijasi häneltä 33,273 XNUMX bahtia. Pattayalaisen ravintolan työntekijänä työskentelevä Kanokwan sanoi, että poliisiksi naamioitunut huijari petti hänet luulemaan, että hän oli sekaantunut rahanpesuun ja hänellä oli luottokorttivelkaa.

25-vuotias uhri siirsi sitten rahansa huijarin pankkitilille hämmennyksen vuoksi. Hän kuitenkin tajusi vasta kun oli liian myöhäistä, ettei hänellä koskaan ollut luottokorttia, joten hän oli varma, että häntä oli huijattu.

Kaksi uhria kehottivat Pattayan poliisia pidättämään epäillyt. He halusivat myös kaikkien oppivan virheistään olemalla koskaan siirtämättä rahaa kenellekään tarkistamatta ensin viranomaisilta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.