Pattayan apulaispormestari tarkastaa asunnottomien nukkumapaikan moottoritien alla

Pattaya -

 Läheisten Pattayan asukkaiden valituksen jälkeen apulaispormestari tarkasti moottoritien 7:n varrella sijaitsevan kodittomien leirin tiistaina 6. joulukuuta.

Pattayan apulaispormestari Wuttisak Rueimkitkan ja Chonburin kodittomien keskuksen virkamiehet osallistuivat luvattoman kodittomien leirin tarkastamiseen noin kello 10 sen jälkeen, kun monet asukkaat moottoritien 7:n lähellä valittivat lisääntyvästä kodittomien määrästä, jotka etsivät suojaa tien alta.

Katselettuaan ympärilleen Wuttisak kertoi The Pattaya Newsille löytäneensä 3-4 tilapäistä telttaa ja yhden perheen, joka koostui isästä ja hänen kahdesta 4- ja 14-vuotiaasta tyttärestään. Koditon perhe oli ahtaassa yhdessä teltassa, mikä koski Wuttisakia, joten hän kertoi yrittävänsä ottaa yhteyttä äitiin tullakseen hakemaan tyttäret.

Mitä tulee muihin henkilöihin, heidät siirrettäisiin Chonburin kodittomien suojelukeskukseen, Wuttisak sanoi ja lisäsi, että kaupunki ei voi tehdä heille paljon, koska se saattaa rikkoa Thaimaan ihmisoikeuslakeja.

Pattayan asunnottomien määrä on kasvanut huomattavasti COVID-19-pandemian aikana, jolloin tuhansia yrityksiä suljettiin, mikä pakotti ihmiset jättämään työnsä ja kärsimään kodittomuudesta.

Apulaispormestari totesi, että kaupunki yritti opettaa näille kodittomille ammatillisia taitoja, jotta he voisivat ansaita kunnollisen toimeentulon, mutta he päättivät aina palata kadulle. Nyt Pattaya City, lainvalvontaviranomaiset ja sosiaalitoimisto harkitsevat uutta lähestymistapaa asunnottomuuden ratkaisemiseen, mikä apulaispormestarin mukaan on suurelta osin seurausta suuremmasta ongelmasta, kuten köyhyydestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.