Maalausauto-onnettomuus jarrutti Pattayan alueen liikennettä kolmeksi tunniksi

Banglamung, Chonburi -

  Maalia kuljettanut kuorma-auto kaatui ja valui maalia tien poikki Banglamungin alueella, mikä pysäytti liikenteen kolmeksi tunniksi.

Sotkuinen onnettomuus tapahtui Ban Thung Sa Kaew Roadilla Khao Mai Kaew -alueella Chonburissa tiistaina 6. joulukuuta. Sawang Boriboon -pelastajat matkustivat paikalle noin kello 4 ja löysivät yhden kuorma-auton kyljellään tien toisella puolella.

Kaatuneesta kuorma-autosta valui tielle kymmeniä maaliämpäriä ja aiheutti kolmen tunnin mittaisen kilometrin pituisen ruuhkan. Kuorma-auton kuljettaja, 38-vuotias Apirak Liangwong, peittyi kirkkaaseen maaliin ja loukkaantui lievästi. Myös toinen kuorma-auton kuljettaja, Wichit Chantaeng, löydettiin paikalta ilman vammoja.

Apirak kertoi pelastajille, että hän kantoi maalia Bang Saenista Amata Cityn teollisuusalueelle Rayongin maakunnassa. Sitten hän menetti kuorma-autonsa hallinnan ja kaatui yrittäessään välttää sivukadulta nousevaa Wichitin kuorma-autoa.

Sekä kuorma-autonkuljettajat että pelastajat nähtiin myöhemmin pesemässä maalia tieltä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.