Maalausauto-onnettomuus jarrutti Pattayan alueen liikennettä kolmeksi tunniksi

Banglamung, Chonburi -

  Maalia kuljettanut kuorma-auto kaatui ja valui maalia tien poikki Banglamungin alueella, mikä pysäytti liikenteen kolmeksi tunniksi.

Sotkuinen onnettomuus tapahtui Ban Thung Sa Kaew Roadilla Khao Mai Kaew -alueella Chonburissa tiistaina 6. joulukuuta. Sawang Boriboon -pelastajat matkustivat paikalle noin kello 4 ja löysivät yhden kuorma-auton kyljellään tien toisella puolella.

Kaatuneesta kuorma-autosta valui tielle kymmeniä maaliämpäriä ja aiheutti kolmen tunnin mittaisen kilometrin pituisen ruuhkan. Kuorma-auton kuljettaja, 38-vuotias Apirak Liangwong, peittyi kirkkaaseen maaliin ja loukkaantui lievästi. Myös toinen kuorma-auton kuljettaja, Wichit Chantaeng, löydettiin paikalta ilman vammoja.

Apirak kertoi pelastajille, että hän kantoi maalia Bang Saenista Amata Cityn teollisuusalueelle Rayongin maakunnassa. Sitten hän menetti kuorma-autonsa hallinnan ja kaatui yrittäessään välttää sivukadulta nousevaa Wichitin kuorma-autoa.

Sekä kuorma-autonkuljettajat että pelastajat nähtiin myöhemmin pesemässä maalia tieltä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.