Thaimaan maahanmuutto jatkaa oleskeluajan ylittymistä, passintarkastuksia tehdään Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto on tällä hetkellä toteuttanut koko Thaimaassa operaatioröntgeniksi kutsuttua toimenpidettä tietyillä alueilla, ja Pattaya ei ole vapautettu siitä.

TPN-media on raportoinut useista oleskeluajan ylittäneistä pidätyksistä ja toimista eri puolilla Thaimaata muutaman viime päivän aikana tämänkaltaisista pienistä ylijäämisistä, paljon pidempiin oleskeluihin kiinni näin.

Kampanja on virallisesti käynnissä 1.-10. ja sen tavoitteena on varmistaa turvallisuus tulevan joulun ja uudenvuoden lomien aikana. Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto on myös hiljattain varoittanut tämän olevan tulossa ja kertonut lähinnä oleskelemaan jääneille, että jos he tulisivat keskustelemaan heidän kanssaan ja selvittämään tilanteen henkilökohtaisesti, he välttyisivät pidätyksistä ja uutisista.

Siitä huolimatta, päivittäisten raporttien perusteella oleskeluajan ylittäneiden pidätyksistä näyttää siltä, ​​​​että monet toivoivat luopumista tai välttää maahanmuuttoa, mutta heitä löydetään edelleen. Kuninkaallinen thaimaalainen maahanmuutto ei ainoastaan ​​käytä tietueita henkilöistä, joiden tiedetään olevan oleskelun ylittyessä ja edelleen maassa, vaan myös asiakirjoja tarkastetaan.

Esimerkiksi viime yönä, 5. joulukuuta, monet TPN:n lukijat ilmoittivat maahanmuuttoagenteista suositussa Treetownin viihdekeskuksessa MM-kisojen aikana ja pyysivät suojelijoita todistamaan laillisesta asemastaan ​​maassa. Passin ja leiman kopioita, jopa puhelimessa, otettiin vastaan, mutta niille epäonnisille, joilla ei ollut todisteita, he joutuivat lisätoimenpiteiden ja tarkastusten kohteeksi.

Samaan aikaan Pattayan baareihin ja yökerhoihin on tehty lähes päivittäisiä ratsioita, ja asiakkaita on pyydetty esittämään passinsa ja leimansa tai kopio.

Toistaiseksi oleskeluajan ylittämistä koskevat tukahduttamistoimet jatkuvat, ja maahanmuutto on muistuttanut kaikkia turisteja ja ulkomaalaisia, että heillä on aina oltava todiste oikeudellisesta asemastaan ​​kuningaskunnassa. Kuten sanottu, kopiot otetaan vastaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/