Mustasukkaisen aviomiehen kerrotaan tukehtavan vaimonsa kuoliaaksi Sri Rachassa

KUVA: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Sri Racha, Chonburi -

Mies pidätettiin, kun hän kuristi vaimonsa kuoliaaksi ilmeisen mustasukkaisuuden vuoksi vuokrahuoneessa Sri Rachan alueella.

Tapaus sattui auringonlaskun jälkeen maanantaina 5. joulukuuta Bowinin osa-alueella Chonburissa. Bowinin poliisiin otti yhteyttä murhasta epäilty, joka sanoi halunneensa ilmoittaa itsensä vaimonsa tappamisen jälkeen.

Poliisi ja pelastustyöntekijät kiiruhtivat tapahtumapaikalle ja löysivät vuokrahuoneesta kuolleen naisen, joka tunnistettiin rouva Maliwan Phromsri, 28. Epäilty Sathien Sriphatchao, 27, odotti rauhallisesti huoneen ulkopuolella hyväksyäkseen pidätyksensä.

KUVA: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Buriramista kotoisin oleva Sathien myönsi poliisille kuulustelunsa aikana tukehtaneensa vaimonsa kuoliaaksi kateudesta. Hän kertoi olleensa kuolleen uhrin aviomies 7 vuotta ja huomasi, että hänen käytöksensä alkoivat muuttua viime aikoina.

Poliisin mukaan epäilty oli ilmastointilaitteen korjaaja ja hänen vaimonsa Bowinin teollisuusalueen tehdastyöläinen. Epäilty kertoi saaneensa vaimonsa juttelemasta vanhan poikaystävänsä kanssa hänen selkänsä takana, mikä johti moniin riitoihin hänen ja hänen välillään viime huhtikuussa.

KUVA: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Murhapäivänä asiat pahenivat, kun epäilty palasi kotiin ja huomasi, että hänen vaimonsa ei ollut vielä tullut kotiin. Sitten hän soitti hänelle kotiin ja odotti, kunnes hän nukahti tarkistaakseen älypuhelimensa. Epäilty kertoi napsahtaneensa nähtyään, että hänen vaimonsa puhui jälleen väitetyn salaisen rakastajansa kanssa. Epäillyn mustasukkaisuuden vallassa epäilty kertoi tukehtaneensa vaimonsa kuoliaaksi ennen kuin soitti vanhemmalle sisarelleen ja poliisille kertoakseen, mitä hän oli tehnyt.

Uhrin ruumis kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan ruumiinavausta varten. Epäilty otettiin kiinni, mutta oli epäselvää, mitkä oikeudelliset syytteet häntä kohtaa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.