Nainen ja hänen yksivuotias lapsensa paloivat vakavasti, kun heidän kotinsa syttyy tuleen Chonburissa

Mueangin alue, Chonburi -

Talo Chonburin Mueangin alueella syttyi tuleen ja poltti vakavasti naisen ja hänen vuoden ikäisen tyttärensä. Uhreja ei raportoitu.

Sametin poliisi ja palomiehet reagoivat Sametin seutukunnan Privacy Home Villagessa tehtyyn paloilmoitukseen myöhään illalla sunnuntaina 4. joulukuuta.

Palo levisi kaksikerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta toiseen kerrokseen. Talossa asui viisi ihmistä, joista kaksi, vaimo ja tämän vuoden ikäinen tytär, sai vakavia palovammoja. Naisen 40-vuotias aviomies hyppäsi alas toisen kerroksen parvekkeelta ja selvisi tapauksesta lievin vammoin. Kenenkään uhrien henkilöllisyyttä ei paljastettu lehdistölle.

Palomiehet saivat palon hallintaan noin 30 minuuttia. Myös kaksi muuta talon jäsentä selvisivät tapauksesta lievin vammoin. Kaikki uhrit kuljetettiin lähimpään sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.

Palon syttymissyytä tutkivat viranomaiset.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.