Kaksi väitettyä kaapelivarkautta kiinni Chonburista

Chonburi -

  Kaksi miestä pidätettiin, koska heidän epäillään varastaneen yli kolmen miljoonan bahtin arvoisia kaapeleita Chonburin valtatieosastolta.

Tieosaston viranomaiset ottivat kiinni kaksi epäiltyä, Nikhom Nonkaew, 40, ja Chaimongkol Aranthongin, 30, sekä suuren määrän valokuitukaapeleita heidän hallussaan.

Kaksi epäiltyä otettiin kiinni, kun he olivat palanneet hakemaan kaapeleita moottoritieltä Banglamungin Huai Yain osa-alueella Chonburissa. Kaapelit piilotettiin tienvarsimetsiin heidän Honda Wave 100 -moottoripyörällään ja leikkuutyökaluillaan.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun tielaitoksen virkamiehet havaitsivat, että monet tienvarsilla olevat kaapelit oli varastettu 3. joulukuuta. Viranomaiset tarkastelivat sitten CCTV-materiaalia ja huomasivat, että varkaat piilottivat varusteensa metsään, joten viranomaiset piiloutuivat metsään väijyttämään epäiltyjä, kun he palasivat.

Viranomaisten mukaan varkaat olivat aiheuttaneet yli kolmen miljoonan bahtin vahingot.

Kuulustelussa Nikhom ja Chaimongkol tunnustivat varkaussyytökset ja sanoivat olevansa sukulaisia ​​viranomaisten mukaan. He myönsivät myös, että he aikoivat myydä kaapelit käyttääkseen tuotot laittomien huumeiden ostamiseen.

Epäillyt siirrettiin poliisiasemalle ja vankilaan oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.