Thaimaalainen turisti loukkaantui, kun hänen vesiskootterinsa törmäsi toiseen Pattayalla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

  Thaimaalainen nainen loukkaantui, kun hänen vesiskootterinsa törmäsi toiseen ollessaan matkalla takaisin Pattayan rannalle.

Eilen 6. joulukuuta kello 4 Sawang Boriboonin hätäkeskukset ryntäsivät Jomtien Beachille Banglamungissa, Chonburissa auttamaan noin 25-30-vuotiasta kotimaista naisturistia.

Nainen, jonka nimeä ei tunnistettu, joutui onnettomuuteen, kun hänen vesiskootterinsa törmäsi toisen nimettömän turistin vesiskootteriin Jomtien Beachillä. Nainen sai turvotusta vasemmassa silmässään ja naarmuja kehonsa ympärillä. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Hänen vammansa eivät olleet hengenvaarallisia, ensihoitajat kertoivat.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Onnettomuuden silminnäkijä kertoi paikalliselle medialle, että vesiskootterin kuljettaja pyysi naista ja toista vesiskootteria palaamaan rannalle samanaikaisesti. Tämän jälkeen kaksikko törmäsi otsaa vasten, lennättäen naisen vesiskootteristaan ​​ja hakkaamalla päätään. Toisen vesiskootterinkuljettajan ei raportoitu loukkaantuneen.

Jäi epäselväksi, miksi vesiskootterit toimivat ennen kuin aurinko oli noussut ja kun oli vielä pimeää, mitä ei normaalisti tapahdu. Asianomaisten lainvalvontaviranomaisten onnettomuuden tutkinnasta ei ollut välittömiä ilmoituksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.