Venäläinen mies, jota etsittiin murhasta kotimaassaan, pidätettiin Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

Kuninkaallinen Thai Immigration pidätti tänään 4 Venäjän suurlähetystön pyynnöstä venäläisen miehen, jota etsittiin murhasta kotimaassaan.

Poliisikenraalimajuri Panthana Nuchanartin mukaan Igor Guzhin, 51, pidätettiin Jomtien Beachillä ja hänet luovutetaan Samaraan Venäjälle.

Guzhinilla on 11 peräisin oleva pidätysmääräys väitetystä sopimusmurhasta. Guzhin oli asunut laillisesti Thaimaassa 2019. joulukuuta 2 lähtien, Panthana lisäsi.

Guzhin luovutetaan Venäjälle ja mukana ovat Venäjän suurlähetystö ja Royal Thai Immigration sekä oikeusministeri.

Guzhin ei puhunut lehdistölle eikä antanut lausuntoa häntä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä.

Kuva: Royal Thai Immigration

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/