Pattayan poliisi löytää vielä kaksi luvatonta klubia päivittäisen intensiivisen tukahduttamisen aikana

Pattaya -

Pattayan poliisi jatkoi päivittäistä partiointia yöpaikoilla ympäri kaupunkia ja löysi kaksi luvatonta klubia aikaisin tänä aamuna, 4. joulukuuta.

Ratsia tehtiin kello 3. Tarkoituksena oli valvoa tiukasti kello 30:n sulkemisaikoja ja alkoholinmyyntiaikoja siinä toivossa, että se saisi turisteja tuntemaan olonsa turvalliseksi, partiopoliisi sanoi.

Kahteen klubiin, mukaan lukien tomboy Fino Pub ja Up to You Karaoke & Pub, tehtiin ratsian, kun poliisi havaitsi, että juhlavieraat juhlivat edelleen tapahtumapaikoissa. Virkamiehet määräsivät pubin pitäjät sammuttamaan musiikin ja esittämään lain edellyttämät toimiluvat viihdelaitoksen toimintaan.

Pattayan poliisin mukaan kaksi pubia eivät pystyneet näyttämään toimilupia, joten poliisi vei pubin johtajat Pattayan poliisiasemalle periäkseen heiltä maksun viihdepaikan toiminnasta ilman lupaa ja alkoholin myymisestä lain ylittävästä ajasta. Poliisi lisäsi ehdottavansa Chonburin kuvernöörille, että molemmat tapahtumapaikat suljettaisiin vähintään viideksi vuodeksi.

Huolimatta mahdollisesti hyvistä aikomuksista, lainvalvontaviranomaisten päivittäinen partio oli uskomattoman epäsuosittu ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa sosiaalisen median kommenttien perusteella, joiden mukaan toimenpiteet olivat ylivoimaisia ​​ja vahingoittivat Thaimaan elpyvää matkailua. Jotkut vierailijat eivät pitäneet toimenpiteistä, koska ne joutuivat jäämään ilman MM-pelejä.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.