Massiivinen python sai kiinni ahmimasta asukkaan kanoja Pattayalla

Pattaya -

2 metriä pitkä python jäi kiinni syötettyään kaksi kanaa Pattaya-asunnossa.

Järkyttynyt talonomistaja Jai ​​Kakphet soitti hätäkeskukseen kello 2 aamulla saadakseen eilen, 30. joulukuuta kiinni kanankopassaan kiertyvän fytonin.

49-vuotias kertoi vastaajille kuulleensa kanojensa vinkumista, joten hän ryntäsi kanakopaan vain löytääkseen pythonin jo syövän hänen kaksi kanaansa.

Vastaajat kertoivat The Pattaya Newsille, että python oli noin kaksi metriä pitkä. Olento ei voinut liukua pois, koska se oli täynnä kanojen syömisen jälkeen. Python saatiin turvallisesti kiinni ja vapautettiin metsässä kaukana asuinalueelta.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.