Auton ystävät isännöivät Subarun autonäyttelyä Pattayassa 3. joulukuuta Wisdom Valleyssa

Pattaya -

Pattaya Cityn ja Subarun autojen ystävät yhdistävät kädet isännöidäkseen Subie Fest 2022 -tapahtumaa 3. joulukuuta Wisdom Valleyssa.

Tärkeää sijainti on muuttunut Bali Hai Pieristä viime hetkellä!

Pattayan apulaispormestari Krishna Boonsawas kokoontui Subaru-autojen ystävien kanssa keskiviikkona 23. marraskuuta valmistautumaan tulevaan Subie Festiin.

----
Subie Fest on valtava Subaru-autojen autonäyttely, jossa Subaru-harrastajat purkavat yli 300 autoa Wisdom Valleyssa viettääkseen aikaa, lisätäkseen matkailua ja kerätäkseen varoja Banglamungin vanhusten hyvinvoinnin kehittämiskeskukselle ja rakkauseläinsuojalle Bang Sarayssa. .

----

Festivaali järjestetään 3. joulukuuta, kaksi viikkoa ennen Pattayan auto rannalla 17. joulukuuta Wisdom Valleyssa. Jos olet Subarun rakastaja, älä odota! Fest alkaa noin klo 3 ja myöhään. Sisäänpääsy on ilmainen.

----

Luvassa on myös monia aktiviteetteja, kuten uusimmat Subaru-autonäyttelyt, Subaru-tarvikkeet, valot ja äänet, elävää musiikkia, ruokaa, juomia ja paljon muuta. Nauti juomisesta kauniissa maisemissa.

—-_--

Tapahtumassa nähdään kaikki Subaru-automallit, jotka ovat suurin ja ensimmäinen Subaru-tapahtuma Thaimaassa.

----

Subie Fest Night Party järjestetään klo 10-00. Älä missaa sitä!!

Wisdom Valley sijaitsee täällä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.