Auton ystävät isännöivät Subarun autonäyttelyä Pattayassa 3. joulukuuta Wisdom Valleyssa

Pattaya -

Pattaya Cityn ja Subarun autojen ystävät yhdistävät kädet isännöidäkseen Subie Fest 2022 -tapahtumaa 3. joulukuuta Wisdom Valleyssa.

Tärkeää sijainti on muuttunut Bali Hai Pieristä viime hetkellä!

Pattayan apulaispormestari Krishna Boonsawas kokoontui Subaru-autojen ystävien kanssa keskiviikkona 23. marraskuuta valmistautumaan tulevaan Subie Festiin.

----
Subie Fest on valtava Subaru-autojen autonäyttely, jossa Subaru-harrastajat purkavat yli 300 autoa Wisdom Valleyssa viettääkseen aikaa, lisätäkseen matkailua ja kerätäkseen varoja Banglamungin vanhusten hyvinvoinnin kehittämiskeskukselle ja rakkauseläinsuojalle Bang Sarayssa. .

----

Festivaali järjestetään 3. joulukuuta, kaksi viikkoa ennen Pattayan auto rannalla 17. joulukuuta Wisdom Valleyssa. Jos olet Subarun rakastaja, älä odota! Fest alkaa noin klo 3 ja myöhään. Sisäänpääsy on ilmainen.

----

Luvassa on myös monia aktiviteetteja, kuten uusimmat Subaru-autonäyttelyt, Subaru-tarvikkeet, valot ja äänet, elävää musiikkia, ruokaa, juomia ja paljon muuta. Nauti juomisesta kauniissa maisemissa.

—-_--

Tapahtumassa nähdään kaikki Subaru-automallit, jotka ovat suurin ja ensimmäinen Subaru-tapahtuma Thaimaassa.

----

Subie Fest Night Party järjestetään klo 10-00. Älä missaa sitä!!

Wisdom Valley sijaitsee täällä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.