Yli kymmenen thaimaalaista ravintolaa jäi kiinni myymästä alkoholia yli lain Pattayalla

Pattaya -

  Pattayan poliisi havaitsi yli kymmenen thaimaalaista ravintolaa rikkomassa alkoholin myyntilakia varhain aamulla tehdyssä tukahduttamisessa tänään, 2. joulukuuta.

Kello 2:00 Pattayan poliisi jatkoi säännöllistä partiointiaan viihdealueiden ympärillä pitääkseen tapahtumapaikat kunnossa Polin johdolla. Kenraalimajuri Nantawut Suwanla-ong, Chonburin maakunnan poliisin vt. komentaja.

Partiopoliisin mukaan he löysivät yli kymmenen thaimaalaista grilliä eli Mookataa ravintolaa ja myymälää, jotka myyvät alkoholia yli lain. Poliisi keskusteli tapahtumapaikkojen omistajien kanssa ja selitti, että viinan myyminen puolenyön jälkeen oli laitonta, ennen kuin heidät vietiin Pattayan poliisiasemalle oikeustoimia varten. Pattayan poliisin mukaan monet ihmiset käyttivät ravintoloita "de facto" viihdepaikkoina jalkapallon katsomiseen ja alkoholin nauttimiseen sen jälkeen, kun asianmukaiset baarit suljettiin laillisesti keskiyön ja kahden välillä yöllä viihdealueiden perusteella.

Ratsian kohteena olevat tapahtumapaikat olivat Soi Ko Phaissa ja Soi Bongkotissa, vaikka useimmat näiden kujien tapahtumapaikat olivat jo lain mukaisia, poliisi lisäsi.

Lainvalvontaviranomaisten mukaan viihdelakeja rikkovia paikkoja vastaan ​​suunnatun intensiivisen tukahdutuksen tarkoituksena oli pitää turisteja turvassa. TPN-media huomauttaa kuitenkin, että jatkuvat tiukasti pakotetut keskiyöstä kahteen yöllä sulkemiset ovat olleet uskomattoman epäsuosittuja ulkomaisten turistien sosiaalisen median kommenttien perusteella. Monet valittavat jäävänsä MM-otteluista paitsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.