PÄIVITYS: Kahta loukkaantunutta uhria kohti Walking Streetin lähellä ammutut laukaukset osoittautuivat ystävällisiksi laukauksiksi epäillyn antautuessa

Pattaya -

  Väitetty ampuja lähellä Pattaya Walking Streetiä antautui poliisille nopeasti haavoittuttuaan kaksi miestä tänä aamuna. Epäilty väitti kuitenkin, että uhrit olivat todella "hänen ystäviään", ja hän oli todella pahoillaan ampumisestaan ​​onnettomuudeksi kutsumassaan.

Edellinen tarinamme:

Kaksi miestä ammuttiin ja haavoittui, kun Pattayan riita muuttui väkivaltaiseksi tappeluksi.

Nyt päivitykseemme: 

Räikeä ammuskelu tapahtui Second Roadilla hotellin ja intialaisen ravintolan edessä, mikä järkytti monia lähistöllä käveleviä turisteja kello 3 tänä aamuna 46. joulukuuta. Myöhemmin tänä aamuna epäilty, 1-vuotias Wirat Kechit, ilmoittautui Pattayan poliisiasemalle Soi Nine.

Wirat luovutti 32 mm:n pistoolinsa poliisille ja kertoi, että hän oli mies, joka ampui aseella Walking Streetin lähellä. Mutta nyyhkyttäessään Wirat väitti poliisille, että molemmat ammutut miehet olivat todella hänen "läheisiä ystäviään", joita hän seurasi kohdatakseen heidän kilpailijansa.

Epäilty väitti ampuneensa pistoolillaan päämäärättömästi vastustajiaan nähtyään, että yhtä ystäväänsä lyötiin pitkällä veitsellä päähän. "Yritin vain pelotella vihollisiani ampumalla lattiaan, mutta en katsonut kunnolla, koska he ryntäsivät minuun", Wirat sanoi.

Epäilty myönsi sitten pakeneneensa ja jättäneensä ystävänsä taakse. Syyllisyydestä loukkaantuneita ystäviä kohtaan hän päätti luovuttaa itsensä poliisille.

Pattayan poliisi ryhtyisi oikeudellisiin toimiin epäiltyä ja hänen vielä paenneita kilpailijoitaan vastaan. Ei kerrottu, tiesivätkö uhrit saaneensa ystävällisiä laukauksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.