Puukkoa käyttävä epäilty väitti tarvinneensa rahaa sairaalleen äidilleen ryöstettyään Chonburin huoltoaseman työntekijän

Chonburi -

  Puukkoa käyttävä rosvo veti dramaattisen kortin sen jälkeen, kun hänet pidätettiin huoltoasematyöntekijän ryöstöstä Banglamungissa, Chonburissa.

Banglamungin poliisi nappasi epäillyn, 21-vuotiaan Nawaphon "Yaw" Phonrobin tiistaina 29. marraskuuta kello 1. Marraskuun 30. päivänä Yaw ryösti huoltoasematyöntekijän, 27-vuotiaan Warunee Phokaewin, veitsellä ja otti häneltä 42 3,000 bahtia käteistä, Warunee kertoi poliisille.

Uhri sanoi, että Yaw uhkasi puukottaa häntä, jos tämä ei anna hänelle rahaa. Hän teki poliisille ilmoituksen tapauksen jälkeen, minkä seurauksena poliisi pidätti epäillyn hänen talossaan Takhian Tian osa-alueella Banglamungissa Chonburissa. Poliisi takavarikoi epäillyn veitsen ja hänen vaatteet todisteina.

Rikoksen toiston aikana Yaw polvistui maahan ja kumartui Waruneen jalkojen eteen osoittaakseen katumuksensa. Itkiessään epäilty kertoi uhrille tarvitsevansa rahaa sairaan äitinsä sairaanhoitolaskujen maksamiseen.

Vastauksena Warunee käski epäiltyä oppia siitä, mitä hän oli tehnyt; hän kuitenkin vaati oikeustoimia häntä vastaan. Banglamungin poliisi pidätti epäillyn ja nosti hänet syytteeseen ryöstöstä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.