Pattayan sataman kallis, käyttämätön aula ja wc-tilat puretaan viiden vuoden kuluttua

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  Pattayan kaupunginvaltuusto äänesti Pattayan sataman kalliin, käyttämättömän aulan purkamisesta, kun sitä on kuulemma käytetty vain kerran viimeisen viiden vuoden aikana.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan rakennus, jota oli tarkoitus käyttää ylellisenä ilmastoiduna aulana Etelä-Pattayan Pattayan satamaan matkustaville matkustajille, rakennettiin Kansallisen rauhan ja järjestyksen neuvoston (NCPO) hallinnon aikana lokakuussa 2016. .

Huolimatta suuresta aulassa käytetystä rahasummasta, sitä oli käytetty vain kerran tapahtuman isännöimiseen sen valmistuttua vuonna 2017. Paikallisen median mukaan satamassa vieraili tuhansia matkustajia päivittäin, mutta aula pysyi aina kiinni.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Aulan lisäksi rakennuksessa oli myös julkinen wc, joka ei toiminut, oli suljettu yleisöltä ja oli hajoamassa.

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että kaupunginvaltuusto äänesti aulan purkamisen puolesta, koska he halusivat suuremman tilan istumapaikoille matkustajille. Manoch myönsi, että aula sai harvoin palvella tarkoitustaan ​​ja ihmiset käyttivät sitä vain välttääkseen sateen ja kuumuuden.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Purkutyön ja istuinasennuksen jälkeen uuteen paikkaan mahtuisi yli 100 uupunutta matkustajaa, Manoch sanoi.

Apulaiskaupunginjohtaja ei kommentoinut budjetin tarkkaa määrää eikä nettilaisten kritiikkiä rahan haaskausta. Manoch huomautti, että "urakoitsijan" kysymykset aulan ja wc-tilojen hallinnasta olivat osa ongelmaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.