Poliisi kaatoi Pattayan yöelämän paikan avautuessaan laillisen sulkemisajan jälkeen, 15 ihmisen laittomien huumeiden testitulos

Pattaya -

  Pattayan poliisi pysäytti Posh 69 Clubin, koska se avattiin laillisen sulkemisajan jälkeen kello 2. Poliisin raporttien mukaan 15 juhlijaa ja henkilökuntaa saivat positiivisen huumetestin.

Etelä-Pattayalla Soi Bongkotissa sijaitsevaan yöpisteeseen tehtiin ratsian kello 4 tänään, 30. marraskuuta.

Paikan edessä oleva pysäköintialue oli vielä täynnä juhlien ajoneuvoja, kun poliisit saapuivat. Pubista kuului kovaa, resonoivaa musiikkia. Ratsastuspoliisi löysi yli 100 juhlijaa tanssimassa ja juomassa alkoholia, vaikka kello oli jo yli 2.

Posh 69 Clubin asiakkaat ja henkilökunta erotettiin sukupuolensa perusteella kahteen riviin jatkaakseen laittomia huumetestejä. Kaiken kaikkiaan 15 heistä osoitti positiivisen laittomien huumeiden suhteen, vaikka tarkkaa huumetta ei kerrottu. Poliisi lisäsi, että he löysivät myös pussin huumeiden kaltaista ainetta lattialta palo-uloskäynnin edestä ja monia e-nesteen täyttöjä kylpyhuoneesta.

Virkamiehet kuulustelivat pubin henkilökuntaa ja havaitsivat, että pubi toimi ilman asianmukaista lupaa. Tietyt asiakirjat näyttivät myös osoittavan, että tapahtumapaikka oli usein avoinna klo 6 asti.

15 juhlijaa pidätettiin Pattayan poliisiasemalla huumerikosten vuoksi. Posh 69 Clubin manageri, jota ei heti tunnistettu, pidätettiin viihdepaikan pitämisestä ilman lupaa, alkoholin luvattomasta myynnistä ja monista muista. Jäi epäselväksi kuka paikan omistaja oli.

Pattayan poliisi ilmoitti ehdottavansa Chonburin kuvernöörille tapahtumapaikan sulkemista pysyvästi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.