Kolmen hengen perhe jumissa uppoavaan autoon liikenneonnettomuuden jälkeen Chonburissa, äiti kuolee

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Kolmehenkinen perhe jäi loukkuun uppoavan lava-auton hylkyyn putottuaan kasteluojaan törmättyä sementtiautoon Ban Buengin alueella. 13-vuotiaan tytön äiti menehtyi.

Onnettomuus tapahtui viime yönä, 26. marraskuuta, Ban Bueng-Klaeng 334 Roadilla Chonburin Nong Chakin osa-alueella. Ban Buengin pelastajat ja poliisit pelastivat thaimaalaisen kolmijäsenisen perheen keskellä sadetta.

Kolme uhria, herra Sompong Prasertsri, 52, rouva Nittaya Onsri, 50, ja heidän nuori 13-vuotias tyttärensä jäivät loukkuun rypistyneen valkoisen Isuzu-lava-autonsa sisään, joka upposi veteen tienvarsi kasteluojassa. Pelastajat löysivät saapuessaan myös avoauton päällä lepäävän sementtiauton.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ohikulkivan kaivinkoneen lisäavulla kaikki kolme uhria vapautettiin lopulta. Pelastajat havaitsivat kuitenkin, että neiti Nittaya oli menehtynyt vammoihinsa. Kaikki uhrit kuljetettiin paikalliseen sairaalaan ensiapua varten.

Nimetön sementtiauton kuljettaja väitti poliisille, että hän ajoi loukkaantuneen perheen perässä, kun he äkillisesti jarruttivat, jolloin hän törmäsi heihin ja työnsi heidät ojaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ban Buengin poliisi sanoi, että märkä tie saattoi aiheuttaa onnettomuuden. Poliisi kuulusteli kuorma-auton kuljettajaa poliisiasemalla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.