Kymmeniä Pattaya Boltin kuljettajia pidätettiin, koska heillä ei ollut julkisen liikenteen ajokorttia

Pattaya -

Pattayan liikennepoliisi teki yhteistyötä Chonburin maaliikenteen osaston kanssa pidättääkseen ja sakottaakseen kymmeniä Boltin kuljettajia, joilla ei ollut julkisen liikenteen ajokorttia asiakkaiden hakemiseen.

Laittomien Boltin kuljettajien tukahduttaminen tapahtui eilen illalla, 24. marraskuuta, Central Pattayan ostoskeskuksen edessä Pattayassa, Chonburissa. Liikennepoliisi tarkasti satunnaisesti yksityisautot, jotka pysähtyivät kauppakeskuksen eteen ja ottivat vastaan ​​ihmisiä.

Poliisin mukaan suurin osa kuljettajista ei pystynyt esittämään Thaimaan lain edellyttämää julkisen liikenteen ajokorttiaan matkustajien noutoon ja kuljettamiseen. Suurin osa heistä käytti myös yksityisajoneuvoja asiakkaiden noutoon, mikä oli myös lain vastaista, koska heidän on täytynyt rekisteröidä ajoneuvonsa ensin joukkoliikenteeseen.

Laittomille kuljettajille annettiin 2,000 XNUMX bahtin sakot, liikennepoliisi sanoi. Virkamiehet käskivät heitä maksamaan sakon alueidensa maaliikenneministeriön toimistoissa.

Bolt ja muut joukkoliikenneyritykset sanoivat, että he tarvitsivat jonkin aikaa saada kaikki kumppanikuljettajat rekisteröitymään ja ovat aiemmin taistelleet säännösten kanssa epäonnistuneesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.