Auta tuomaan lahjoituksia apua tarvitseville Pohjois-Thaimaahan Inez-säätiön avulla

Tarvitsemme lahjoituksiasi! 

Pattayalainen hyväntekeväisyysjärjestö matkustaa Pohjois-Thaimaahan 22. kertaa jakamassa rekkakuormaisia ​​lahjoitusjouluja Mae Sotissa. Voit liittyä heihin luovuttamalla tavarasi, joita et enää tarvitse.

Inez Foundation ja useat rotaryklubit ja muut vapaaehtoisryhmät ovat tukeneet näitä ihmisiä Mae Sotissa, Pohjois-Thaimaassa vuodesta 2013 lähtien, Karenin osavaltiossa Brigade 7:ssä on useita kouluja, joissa taistelut jatkuvat. 

Lapsilla ei ole muuta koulutustukea näiden koulujen lisäksi, joten on erittäin tärkeää, että ne pysyvät auki. Kylien vaikeuksien ja niihin kohdistuvan hyökkäyksen vuoksi koulutus on näille lapsille välttämätöntä. 

Koulutus säästää maan sisällä siirtymään joutuneita lapsia värväytymiseltä armeijaan, lapsityövoimalta, seksuaaliselta hyväksikäytöltä ja jopa lapsiavioliitolta. Koulutus vahvistaa myös yhteisöjä ja antaa voimaa sisäisesti siirtymään joutuneille lapsille tarjoamalla heille tietoa tulevaisuutta varten.

Olemme tehneet 21 hyväntekeväisyysajoa vuodesta 2014 lähtien ja meidän on autettava täyttämään rekat tällä kertaa, kun lähdemme 22.

Nyt etsimme lahjoituksia 22. hyväntekeväisyysajelulle Thaimaan Burman rajalle, jossa monet elävät suuremmassa köyhyydessä kuin suurin osa Thaimaasta, ja pyydämme apuasi.

Mitä voidaan lahjoittaa?

Niin paljon erilaisia ​​asioita!

Tällä kertaa haluamme keskittyä hygieniatarvikkeiden sekä ruoan ja muun välttämättömän keräämiseen. Kaiken kokoisia vaatteita, myös kylmän vuodenajan vaatteita.

Lasten lelut ja keittiötarvikkeet ovat aina tervetulleita.

Myös kirjoja ja koulutarvikkeita tarvitaan, joissakin kouluissa on pieni kirjasto.

Onko sinulla jotain, josta voisi mielestäsi olla hyötyä? Kysy vain!

Tarvitsetko varoja?

Kyllä, todella paljon! Tarvitsemme taloudellista tukea lasten kuljetusten, kuivaruokien ja välipalojen maksamiseen.

Voinko liittyä monisteeseen?

Vaikka meillä on autossa tilaa, kutsumme kaikki, jotka lahjoittavat 10 000 THB tai enemmän, liittymään joukkoomme omalla autollaan. Autamme sinua löytämään hotellin, jos haluat tehdä niin.

Lahjoitatko jotain muuta?

Keräämme parhaillaan varainkeruua ilmansuodattimien hankkimiseksi lahjoittaaksemme kouluille ja lapsikoteihin.

Missä voin lahjoittaa?

Meillä on Thai-tili, PayPal ja luottokortti sekä Swish Sweden. Maksutiedot on lueteltu alla.

Jos haluat nähdä muita monisteitamme, voit tarkistaa Inez Foundations -sivustot.

Tämän projektin järjestävät Inez Foundation, Rotary E Club 3340 ja paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka tekevät monia arvokkaita projekteja Pattayan ympärillä. Tämä on Rotaryn projekti ja se varmistaa, että kaikki varat menevät suoraan apua tarvitseville.

Ota yhteyttä, niin kerromme noutopaikan ja -ajan tai jos tarvitset noutoa. Lähetä vain viesti Inez Foundationille Facebookissa. 

Lahjoituspankki

SCB-pankin numero: 414-101253-2 Nimi: Sawipha Wansopha

Pay Pal charity@internetaid.org 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.