Kiinalainen mies pidätettiin, koska hänen epäillään varastaneen työpaikkoja thaimaalaisilta kampaajalla Pattayassa

Pattaya -

Poliisialue 34 ja maahanmuuttopoliisi pidättivät XNUMX-vuotiaan kiinalaisen miehen ja viisi ulkomaalaista työntekijää laittoman kampaamoliikkeen johtamisesta Pattayalla.

Kauppa, jota kutsuttiin luovasti "Hair Saloniksi", sijaitsi näkyvissä Pattaya Second Roadilla Banglamungissa, Chonburissa. Poliisit, joita johti Pol. Kenraalimajuri Teerachai Chamnanmor kaatoi liikkeen eilen 21. marraskuuta saatuaan nimettömiltä huolestuneilta kansalaisilta vihjeen, että kauppaa ylläpitää Kiinan kansalainen ilman työlupaa.

Thai Foreign Business Actin mukaan kampaaja- ja muut kauneudenhoitotyöt olivat Polin mukaan yksi niistä ammateista, jotka on varattu tiukasti vain Thaimaan kansalaisille. Kenraalimajuri Teerachai.

Kampaajan kyltti oli kirjoitettu kiinan kielellä. Virkamiehet astuivat myymälään löytääkseen kiinalaisen parturin ja kaksi kiinalaista työtoveria palvelemassa asiakasta. Myös kaksi burmalaista työntekijää löydettiin kaupasta.

Kampaamon omistaja Wang Xuping, 34-vuotias Kiinan kansalainen, ilmestyi paikalle ja myönsi virkamiehille omistavansa liikkeen. Hän väitti, että hän oli toiminut paikassa yhden vuoden eikä hänellä ollut aavistustakaan, että se olisi lain vastaista. Hän väitti myös, että hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänellä oli oltava työlupia työntekijöilleen.

Viranomaiset ilmoittivat miehelle, että kauneusliiketoiminnan harjoittaminen oli kiellettyä ulkomaalaisilta, koska se vaikeutti thaimaalaisten toimeentuloa. Lopulta Xuping sai syytteen ulkomaalaisten työllistämisestä ilman lupaa, kun taas hänen viisi työntekijäään syytettiin ulkomaalaisena ilman lupaa työskentelystä.

He kaikki vietiin Pattayan poliisiasemalle oikeustoimia varten.

Alueen 2 poliisi on luvannut jatkuvan tukahdutuksen Pattayalla laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​vastaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.