Onnittelut Lux-yökerhon avajaisista Pattaya Walking Streetillä

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  35-vuotias liikemies Mr. Keerat Singh sijoitti yli 10 miljoonaa bahtia avatakseen upouuden, ylellisen yökerhon, Luxin, Pattaya Walking Streetin sydämeen.

Lux grand avattiin onnistuneesti sunnuntaina 20. marraskuuta lukuisilla upeilla thaimaalaisten supertähtien esityksillä, jotka ravistelivat koko Pattayan merenrantalomakyläkaupungin Walking Streetiä.

Avajaistapahtumaa isännöi intialainen liikemies, Mr. Keerat Singh, joka investoi yli 10 miljoonaa bahtia paikan perustamiseen huippuluokan sisustuksella, valaistuksella, äänellä ja tunnelmalla. Avajaiset klo 7, yökerho toivotti eilen tervetulleeksi suuren joukon jännittäviä asiakkaita, mukaan lukien Mr. Banchong Banthoonprapa, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen, Pattaya Newsin osaomistajat Punnipa Flowers ja Adam Judd sekä useita muita kaupungin kuuluisia nimiä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Lux-yökerho sijaitsee Walking Streetin Beach Roadin puolella, lähellä Old Weed Man -hoitolaa ja The Stones Housea oikealla puolellasi, kun suuntaat Walking Streetiä alaspäin.

Tilaan mahtuu kerralla yli 300 asiakasta. Ja neljän hengen naiset, jotka saapuvat paikalle ennen klo 10.30, voivat voittaa yhden pullon viinaa ilmaiseksi! Varaukset ovat erittäin suositeltavaa, koska klubin odotetaan olevan vilkasta.

Lux, Walking Streetin uusi, kiihkein jäsen, on avoinna joka päivä klo 8-2. Kokeile niitä ja takaamme, että yöstä tulee villi!

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท
Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.