"Nakhai" voittaa Miss Grand Chonburi 2023 -kruunun

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  Neiti Kritsadaphon Nakhai, joka tunnetaan lempinimellään "Nakhai", sai vihdoin käyttää Miss Grand Chonburi 2023 -kauneuskilpailun häikäisevää, arvostettua kruunua.

Nakhai on 23-vuotias kilpailija Thaimaasta Sakon Nakhonin maakunnasta. Lapsuudessa hän ja hänen perheensä ansaitsivat rehellisen elantonsa myymällä rambutaania koillisalueella, jossa hän kasvoi vahvana päättäväisenä kilpailla kauneusnäyttämöllä.

Nakhai pitää musiikista. Nuoresta iästä lähtien hän on kilpaillut useilla lavalla, ja vain 23-vuotiaana hänet kruunattiin Central Pattayan ostoskeskuksen isännöimän Miss Grand Chonburi -kilpailun 2023 voittajaksi sunnuntaina 20. marraskuuta.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sakon Nakhonista syntynyt kilpailija nousi ykköseksi muiden mahtavien kilpailijoiden joukossa yhdellä Chonburin korkeimmista kilpailuvaiheista voittaen kimaltelevan kruunun arvoltaan 100,000 30,000 bahtia, rahapalkinnon 150,000 500,000 bahtia, stipendin Pohjois-Aasian yliopistolta XNUMX, XNUMX bahtia ja monia muita lahjoja yhteensä XNUMX XNUMX bahtia.

Nakhai lupasi käyttää palkinnot yhteiskunnan hyväksi ja sanoi, että se oli hänen ylpein hetki olla Miss Grand Chonburi -lavalla.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.