Hallituksen vastainen Ratsadon-ryhmä ilmoittaa marssivansa APEC-huippukokouspaikalle Bangkokissa protestikielloista huolimatta

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

Nuorten johtama hallituksen vastainen ryhmä Ratsadon ilmoitti keskiviikkona, että he marssivat Bangkokin kaupungintalosta APEC-huippukokouspaikalle aamulla 18. marraskuuta protestoidakseen kokousta vastaan.

Tällä hetkellä Lan Khon Muangissa Bangkokin kaupungintalon edessä leiriytyvä ryhmä sanoi eilen, 17. marraskuuta, että hallitus ei ollut sopiva isännöimään 29. Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyön (APEC) huippukokousta Thaimaan median mukaan.

Somboon Khamhaeng, yksi Ratsadonin johtavista jäsenistä, sanoi, että pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha yritti käyttää huippukokousta näyttämönä valkeuttaakseen itsensä, minkä vuoksi hän yritti pysyä vallassa niin kauan.

21 APEC:n jäsenen kokouksella olisi pitkän aikavälin vaikutus Thaimaan kansalaisiin, jatkoi Somboon ja perusteli huolensa siitä, että Thaimaan luonnonvara- ja ympäristöministeriö saattaa antaa rikkaille mahdollisuuden hyötyä 1.3 miljoonasta mangrovemetsästä vastineeksi heidän saamastaan ​​hyödystä. yhteistyö Carbon Loan -ohjelman kanssa.

Ryhmä vaati, että he marssivat 8 kilometriä Bangkokin kaupungintalosta Queen Sirikit National Convention Centeriin, jossa pidettiin APEC-huippukokous kertoakseen maailman johtajille heidän vaatimuksistaan.

Vaatimuksiin sisältyi pääministeri Prayut Chan-O-Chan välitön ero.

Samaan aikaan Thaimaan lainvalvontaviranomaiset ovat julkaisseet mielenosoituskieltoja useissa paikoissa Bangkokissa, mukaan lukien APEC-kongressikeskuksessa, ja ovat jatkuvasti varoittaneet mielenosoittajia, että julkisen kokoontumislain mukaan ei suvaita kaikkia yrityksiä lähestyä kokouskeskusta.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.