Video: Thaimaalainen nainen selvisi onnettomuudesta ilman vammoja Chonburissa, syyttää auton "itse ajamisesta" kaarteesta

Pattaya Thaimaa - 26. heinäkuuta 2019 Kaunis maisema ja kaupunkikuva Pattayan kaupungista Thaimaassa

Thaimaalainen nainen selvisi onnettomuudesta ilman loukkaantumisia Chonburissa, syyttää auton "itse ajamisesta" kaarteesta

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/