Näennäisessä psykoosissa oleva thaimaalainen aiheuttaa kohtauksen Pattayassa, lähes tusina poliisia kutsuttiin alistamaan hänet

Pattaya -

  Thaimaalainen mies, jolla on kuulemma ollut aiempia psykiatrisia ongelmia ja joka oli äskettäin vieroitushoidossa, juoksi yllättäen ja aiheutti tuhoa talossaan Pattayassa viime yönä.

Vain tummiin leggingseihin pukeutunut mies tuhosi omaisuuttaan talossaan Soi Paniad Changilla Keski-Pattayalla, kun Pattayan poliisi saapui kello 6 tiistaina 15. marraskuuta.

Kymmenen rautakaivoilla ja taserilla varustettua poliisia tukkivat talon etuportin ja yrittivät rauhoitella tuntematonta miestä suullisesti, mutta epäonnistuivat. Näennäisesti psykoosissa ollut mies alkoi sitten taas riehua ja murskata tavaroita, mikä pakotti poliisit tehostamaan toimenpiteitään sähköälylaitteen avulla.

Valitettavasti taser ei myöskään onnistunut alistamaan miestä, joten poliisien täytyi siirtyä hänen kimppuunsa ja käyttää rautakaivoja pysäyttämään hänet. Häiritsevä mies rauhoittui lopulta 40 minuutin kuluttua.

Poliisi tiedusteli miehen ystävää käytöksestä ja kerrottiin, että miehellä oli neljä vuotta sitten mielenterveysongelmia. Nimeämätön ystävä sanoi uskoneensa miehen olevan parempi viime aikoina, mutta syytti hänen käyttäytymistään useista tavoista, kuten kannabiksen tupakoinnista ja väkivaltaisten uutisleikkeiden katselemisesta. TPN huomauttaa, että tämä on ystävän mielipide eikä lisensoitu lääketieteellinen diagnoosi.

Poliisi on salannut tapahtumaan osallisten nimet tilanteen arkaluonteisuuden vuoksi.

 

Pattayan poliisi koordinoi Banglamungin sairaalan kanssa miehen ottamista huostaan ​​ja selvittää hänen psykoosinsa tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.