Päihtynyt mies pidätettiin väitetystä soi-koirien seksuaalisesta hyväksikäytöstä Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

Tuntematon thaimaalainen, jonka uskottiin olevan alle nelikymppinen, pidätettiin Nongpruessa viime yönä, 13. marraskuuta, väitetyn kahden kulkukoiran seksuaalisesta hyväksikäytöstä yksityisen kuljetusyrityksen jakeluvaraston ulkopuolella.

Tapaus sattui kello 9 Soi Nong Mai Kaen 00 Moo 12:n ulkopuolella sijaitsevassa varastossa, kun tunnistamaton thaimaalainen ajoi rakennuksen ulkopuolella olevalle parkkipaikalle pronssisella Izuzu D-maxilla ja astui ulos ajoneuvosta. , ja alkoi olla vuorovaikutuksessa tontilla olevien kahden kulkukoiran, uros- ja naaraskoiran, kanssa.

Prateep Rodphetpai, 45-vuotias, varaston turvatyöntekijä, työskenteli varaston CCTV-huoneessa ja päätti tarkkailla miestä huolellisesti, koska hänen käytöksensä vaikutti oudolta. Vähän myöhemmin Prateepin epäilykset osoittautuivat oikeiksi, sillä hän oli järkyttynyt nähdessään miehen väitetysti suorittavan seksuaalisia tekoja jokaiselle koiralle. Mies alkoi sitten yrittää ottaa yhtä koiraa, urosta, lava-autoonsa, mutta koira yritti vastustella ja päästä karkuun.

Prateep soitti poliisille, kun epäilty jatkoi nyt yrittäessään ottaa molemmat kulmahampaat.

Everstiluutnantti Chanchai Sanguansaksitin apulaispoliisiasema, Nong Pruen poliisiasema, Chonburin maakunta, saapui nopeasti oltuaan lähellä ja pidätti epäillyn. Everstiluutnantti Chanchain mukaan epäilty näytti olevan vahvasti päihtynyt ja hänen ajoneuvostaan ​​löytyi tyhjiä tölkkejä olutta. Epäilty oli yhteistyöhaluinen, kirosi Chanchaille ja puhui epäjohdonmukaisesti siitä, kuinka hän vain rakasti koiria eikä halunnut satuttaa niitä.

Chanchai pidätti miehen alun perin päihtyneenä ajamisesta ja tarkasti CCTV:n, mikä vahvisti Prateepin lausunnot. Epäilty vietiin paikalliselle poliisiasemalle selvittämään, kuka hän oli, koska hän ei tunnistanut itseään, ja hän saa todennäköisesti lisäsyytteitä käytöksestään.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/