Pattaya Terminal 21 isännöi Loy Krathong -festivaalia dinosaurusteemalla 8. marraskuuta

Pattaya -

Pattaya Terminal 21 kutsuu sinut tutustumaan Loy Krathong -festivaalin kokonaan uuteen kokemukseen sen alueella huomenna, 8. marraskuuta.

Loy Krathong on yleensä tilaisuus, jossa ihmiset kokoontuvat vesilähteiden viereen vapauttamaan krathongeja (banaaninrungosta tehty lootuksen muotoinen lautta) veteen. Mutta tänä vuonna Pattaya Terminal 21 tuo sinulle koko eläintarhan luonnollisen kokoisia dinosauruksia piristääksesi Loy Krathong -kokemustasi sen jälkeen, kun olet lennättänyt Krathongin pois.

Eläintarha, jossa on 60 esihistoriallista olentoa, tulee sijoittumaan Loy Krathongin alueelle huikealle mallikiitoradalle aivan Pattayan terminaalin 21 edessä. Dinosaurukset ovat animatronisia, pelottavia ja hyviä eksoottisina valokuvarekvisiittana, jollaista mikään muu Loy Krathong -paikka Thaimaassa ei tee. pystyä tarjoamaan sinulle.

Jos haluat mennä klassiseen tyyliin, voit myös nauttia erilaisista perinteisistä peleistä voittaaksesi monia suuria palkintoja.

Aikataulu

  • 5/ Festivaali alkaa
  • 6 / Dinosaur Mascots -esitys
  • 7–9 / House Band

Sisäänpääsy on ilmainen, ja voit voittaa peleissä ilmaisia ​​palkintoja käyttämällä vähintään 500 bahtia kauppakeskuksessa. Dinosauruksen eläintarhan näyttelystä voi aiheutua lisäkustannuksia.

Dinosauruseläintarha on avoinna 27. marraskuuta asti niille, jotka eivät voi tulla Loy Krathongille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.