Pattayan nuudeleimyyjällä on epäilty sähkökatkoksia ja hän törmää lava-autonsa sähköpylvääseen

Pattaya -

Poliisin mukaan 71-vuotiaan nuudelikauppiaan epäillään äkillisesti sähkökatkoksen ajon aikana ja hän törmäsi sähköpylvääseen.

Klikkaa tästä videoon:

https://youtu.be/uWc71VfmFNQ

Sawang Boriboonin pelastajat ja Banglamungin poliisi pelastivat kuljettajan, herra Thanawat Phimlekhan, kello 7 aamulla tänä aamuna 5. marraskuuta, kun hänen valkoinen Toyota Vios törmäsi pysäköityyn sedaniin, moottoripyörään ja sitten sähköpylvääseen.

Onnettomuus tapahtui Nakluan osa-alueella Banglamungissa, Chonburissa. Mr. Thanawat vapautui autonsa romuista, eikä hän loukkaantunut. Pelastajat sammuttivat nopeasti vaurioituneeseen muuntajaan syttyneen tulipalon. Yksi tuntematon henkilö sai törmäyksen ja sai lieviä naarmuja.

Sedanin kuljettaja Ms. Pimchanok Mitchell kertoi Pattaya Newsille ajavansa Sukhumvit Roadilla, kun Thanawat törmäsi yhtäkkiä häneen takaa ja sitten suoraan sähköpylvääseen osuen kevyesti nimettömään jalankulkijaan.

Thanawat ei antanut lehdistölle lausuntoa. Banglamungin poliisi epäili, että hänellä oli ikänsä vuoksi sähkökatkos. Poliisi kuulustelee häntä myöhemmin, kun Thanawat suostui käymään sairaalassa tarkastuksessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.