Pattayan poliisi kaatoi yökerhon, koska sen väitetään avaavan ja myyneen viinaa laillisten aikojen ulkopuolella

Pattaya -

Pattayan poliisi teki ratsian klubiin, As Friends/69.1 Clubiin, tänään 3. marraskuuta saatuaan huolestuneiden kansalaisten vihjeen siitä, että klubi avasi salaa ja myi alkoholia laillisen aikarajan jälkeen.

Operaatio suoritettiin noin kello 3 ja sitä johti Pol. Kapteeni Yuttana Khansub Pattayan poliisiasemalta. Klubi sijaitsee LK Metrolla lähellä Soi Buakhaoa Banglamungin Nongpruen osa-alueella, Chonburissa.

Yuttana kertoi Pattaya Newsille, että klubin ulko-ovi oli lukossa, ja pubin kävijät käyttivät sivuovea päästäkseen sisään salatakseen tosiasian, että he juhlivat edelleen laillisen sulkemisajan 2 jälkeen.

Temppu ei kuitenkaan onnistunut huijaamaan upseeria, koska seuralla oli vielä paljon henkilökuntaa työssään. Pattayan poliisi painosti henkilökuntaa avaamaan oven ja löysi noin 50 kotimaista ja ulkomaista pubin kävijää juomassa ja juhlimassa sisällä.

Yuttana sanoi suorittaneensa tarkastuksen eikä löytänyt laittomia esineitä, kuten aseita ja huumeita. Kaikki pubin kävijät päästettiin irti ilman syytteitä, mutta Pattayan poliisi ilmoitti ryhtyvänsä oikeustoimiin tapahtumapaikkaa vastaan, koska se oli avannut ja myynyt viinaa laillisen aikarajan jälkeen.

Oikaisuilmoitus: As Friends -tapahtumapaikan yläkerran osa on nimeltään 69.1 Club Prive, ja se oli Thaimaan poliisin ratsian tekninen paikka noin klo 3. Alkuperäisessä raportissa paikkaa mainittiin vain nimellä As Friends ja että hyökkäys tapahtui klo 10. OLEN. Pattayan poliisin mukaan molemmat tapahtumapaikat ovat kuitenkin saman omistuksen ja johdon alaisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.