Neljä ihmistä loukkaantui katutappelussa Koh Larnilla Pattayalla

Pattaya -

Kaksi aseilla varustettua aikuisryhmää otti yhteen Koh Larnilla, jolloin neljä ihmistä loukkaantui tiistaina 2. marraskuuta.

Yhteenotto tapahtui yöllä nimettömän lomakeskuksen edessä Koh Larnilla Banglamungin Nakluan osa-alueella Chonburissa.

Turvakamera nappasi 6-8 moottoripyörillä ajavaa aikuista, jotka ohittivat lomakeskuksen ja katsoivat takaisin toiseen ryhmään, joka marssi heitä kohti jalkaisin.

Moottoripyöräilijäryhmä jätti sitten videomateriaalin, jolloin toinen kuuden aikuisen ryhmä tuli esiin pitkiä keppejä käyttäen pilkaten kilpailijoitaan palaamaan.

Ensimmäinen ryhmä käänsi moottoripyöränsä ja syöksyi takaisin haastajia vastaan ​​pitäen pitkiä keppejä. Meteli puhkesi välittömästi sen jälkeen, kun he eivät ilmeisesti onnistuneet ratkaisemaan kiistaa suullisesti. Joitakin miehiä nähtiin hakkaavan lattialle ja tunkeutuneen raa'asti sisään CCTV-materiaalia (klikkaa nähdäksesi materiaalin, viewer harkintavaltaa suositellaan).

Lopulta neljä miestä loukkaantui (kolme vakavasti), mukaan lukien Surasak Boonthawee, 34, Montree Rungpaisit, 34, Ong Kowin, 39-vuotias Burman kansalainen, ja Toh La, 39-vuotias Laosin kansalainen.

He kaikki kuljetettiin sairaalaan Koh Larnilla ja sitten Banglamungin sairaalaan sairaanhoitoa varten. Poliisin mukaan paenneet epäillyt asuivat alueella. He kaikki oli tunnistettu lehdistön ajan ja heidät pidätettiin pian.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.