Pattaya Cricket Club voitti Rugby Schoolin ja sijoittui toiseksi, kun Alibabasta tuli sisäkriketin mestari

  Sisäliigan viimeinen ottelu oli siirretty viikolla 31. lokakuuta PCC:n pelaaessa Rugby School Thailandia (RST), mikä on käytännössä kuollut kumi, sillä Alibaba CC:n olisi hävittävä kataklysmisesti SRF:lle ja PCC:n täytyisi voittaa RST valtavasti. marginaalit. Kaikki hyvin epätodennäköistä. Alibaba v SRF olisi syysliigan viimeinen ottelu, jonka jälkeen pokaali jaettiin.

   RST voitti heiton ja päätti keilahtaa. Amit (12) ja Animal (6) avasivat lyönnin tarkoituksenaan suojella käyntiään ja pitää tulos tikittymässä. He tekivät juuri sen lisäämällä 25 juoksua muutamien lisäominaisuuksien avulla ilman tappiota. Sekä John Holland että Mark keilasivat taloudellisesti, mutta Steve Dunn keilaili jalkapuolelle ja sai 4 boundary 3:n. Habby Singh (3) ja Jainish Parikah (18) ottivat keskimmäiset 3 kierrosta isolla lyönnillä, mutta menettivät pisteet. Rupertin 2nd pallo sai Habbyn kiinni Dehannilta, vaikka Jainish ansaitsi jonkin verran kostoa murskaamalla 6:lla ja ilman palloa 5:llä. Chris Lindop keilaili siististi vain 7:llä. Habby iski Markille kuusi, joka tarttui pois ja jäi kiinni seuraavaksi. pallon kirjoittanut Steve Dunn. Jainish putosi seuraavaan palloon toiseen saaliin syvässä ja vaikka 6 rajaa 2 Habbylta ansaitsi nettovoiton 4 juoksulla, 21 oli luovutettu. Tämä jätti viimeiset 15 vaihtoa Wezin (3) ja Luken (14) käsiin. Chris Lindop sai 23 ja John Holland 13, mutta hän onnistui saamaan Wezin kiinni syvyyteen, kun lyöjä osui. Steven viimeinen ohitus oli 12, mukaan lukien no-ball 21 ja joitain rajoja. näin ollen 7 oli lisätty viimeiseen kolmeen vaihtoon ja tulos päättyi erittäin kunnioitettavaan 41 neljään. 

   Habby avasi keilailun Rupertiä (6) ja Markia (-4) vastaan. Habby oli hieman arvaamaton, mutta menestyi ensimmäisessä erässä, kun John Holland joutui Luken taakse. Animal keilaili hitaita dibbley-dobblereitaan ja aiheutti Johnin ihottumaan, jonka Jainish ahmi pitkän tauon jälkeen. Amit voitti 3rd yli ja rajoitti RST:n edistymisen näyttämättömään 13:een, mutta se paheni. Keskimmäisellä 3:lla istunnon aikana Wez heitti Steve Dunnin (6) ensimmäisen pallon, ja hän nappasi hänet neljä palloa myöhemmin Luken erinomaisella saaliilla jalan puolelta, ja RST:llä oli vaikeuksia. Jainish meni 13, kun RST kynsi takaisin joitakin juoksuja. Sitten Amit, joka oli epäonnistunut vaihtamaan keilaukseen lyöntipään yli, palasi kiertämään porttia ja keilaili Dehannia (-2) kahdesti neljässä pallossa, mikä jätti RST:n 29:lle 6 ja 15 juoksua taakse. Chris Lindop (8) ja Mark (9) kohtasivat viimeiset 3 ylitystä ja tekivät hyviä juoksuja sekä leveitä Habbyltä, mutta se ei koskaan riittänyt. Wez keilasi finaalin vain 4 juoksulla ja keilasi Chrisin hyvästä mittauksesta saadakseen RST:n sisävuorot 52 vastaan ​​7 ja vakuuttavan voiton PCC:lle, joka otti 2nd sija liigassa.

   Kilpailun viimeisessä ottelussa Alibaba teki maalin 96 vastaan ​​4, kun taas SRF:n wickets putosi kuin syksyn lehdet sijoittuen 59 vastaan ​​9 erittäin helter-skelter -ottelussa. Tämä turvasi Alibaban sijoituksen 1st sijan mestaruussarjassa ja heille myönnettiin pokaali. 

P W L Points
Alibaba 6 5 1 133
PCC 6 4 2 109
RST 6 2 4 84
SRF 6 1 5 63

 

   Bangkok Cricket Leaguen BCL 2022-23 -kauden otteluiden oli määrä alkaa 30. lokakuuta, mutta niitä on lykätty 15. tammikuuta 2023 asti vakavan kenttäpulan vuoksi Pattana Sports Resortin (PSR), Horse Shoe Pointin (HSP) ja Asian Instituten kanssa. Teknologia (AIT) ei ole saatavilla. Banglamungin joukkueet koostuvat PCC:stä ja Asian Stars CC:stä (ASCC) BCL A-divisioonasta, kun taas Alibaba CC (ACC) on liittynyt B-divisioonaan. 

   Jos joku haluaa osallistua kriketin pariin joko pelaajana tai kannattajana, ota rohkeasti yhteyttä seuran Facebookin tai heidän verkkosivuillaan, www.pattayacricketclub.com 

  

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/