PÄIVITYS: Pattayalla murretun Club One -yhtiön väitetty kiinalainen omistaja pidätettiin väärennettyjen thaimaalaisten henkilöllisyystodistusten käytöstä

Pattaya -

Väitetty kiinalainen Club One -klubin omistaja, jossa satoja suojelijoita pakenivat poliisin tarkastusta ja huumepusseja löydettiin, pidätettiin väärennettyjen thaimaalaisten henkilötodistusten salaamisesta todellisen kansalaisuutensa salaamiseen.

Edellinen tarinamme:

Pattayan poliisi uskoo, että ratsian kohteena olevan CLUB ONE PATTAYA:n todellinen omistaja on Kiinan kansalainen, jolla on pitkä rikosrekisteri, kun taas Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispäätarkastaja sanoi aikovansa sulkea tapahtumapaikan viideksi vuodeksi.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty Nitipat “Ku Aew” Chokchaithanaphorn, 45, pidätettiin tiistaina 1. marraskuuta pidätysmääräyksen nro 487/2022 alaisen komentoyksikön toimesta, koska hänen väitettiin käyttäneen vääriä tietoja rekisteröidäkseen kotipaikan rekisteröintipaperia saadakseen henkilöllisyysasiakirjoja.

Ku Aew oli itse asiassa Kiinan kansalainen, joka käytti väärennettyä thaimaalaista henkilötodistusta nimellä Nitipat Chokchaithanaphorn peittääkseen todellisen henkilöllisyytensä ja hoitaakseen yritystä poliisin mukaan.

Hänet pidätettiin Pattayan provinssin tuomioistuimen edessä, missä hän oli mennyt käsittelemään aiempaa tapausta, jossa väitettiin ketamiinin hallussapidosta myytäväksi sen jälkeen, kun hänen yöelämän monimutkaisuuteensa muutama päivä sitten tehtiin epäonnistunut ratsio.

Poliisin mukaan Nitipat Chokchaithanaphornin väitetty äiti, rouva Muay Itsomboon ja hänen sisarpuolensa, rouva Sunee Itsomboon, saivat selville Ku Aewin epäilyn käyttämällä väärennettyä nimeä ja sanoivat, että he eivät olleet koskaan tunteneet tai nähneet Ku Aewia nähtyään hänen kuva.

Lisäksi Pattayan poliisi tutkii Ku Aewin yhteyttä toiseen väitettyyn kiinalaisen yöelämän keskukseen, Top Oneen, jonne hän toimitti asiakkaitaan pubinsa sulkemisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.