Australialainen iso pyöräilijä törmäsi sähköpylvääseen Chonburissa ja kuoli

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Muengin alue, Chonburi -

Australialainen iso pyöräilijä kuoli yrittäessään väistää kuorma-autoa suurella nopeudella ja törmättyään sähköpylvääseen.

Uhri, jonka nimeä salattiin odotettaessa suurlähetystöä ja perhekontakteja, joutui liikenneonnettomuuteen Samnak Bokin seutualueella Mueangin alueella, Chonburissa tiistaina 1. marraskuuta.

Australialainen uhri murtui niskasta ja käsistä ja kuoli välittömästi onnettomuuspaikalla. Hänen purettu punainen Kawasaki ER6N 650 CC löydettiin tapahtumapaikalta.

Silminnäkijä Katawut Tangkaew kertoi Mueangin poliisille nähneensä uhrin ajavan suurella nopeudella. Tämän jälkeen hän yritti väistää kujalle ajavaa kuorma-autoa ja törmäsi sähköpylvääseen. Uhri käytti moottoripyöräkypärää, Katawut kertoi.

Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Mueangin poliisi tutkii CCTV-materiaalia tunnistaakseen kuorma-auton kuljettajan ja tuodakseen hänet kuulusteltavaksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.