Thaimaalaista teini-ikäistä kritisoitiin ankarasti sosiaalisessa mediassa julkaistessaan lyhyen pätkän pukeutuneensa amerikkalaiseksi pahamaineiseksi sarjamurhaajaksi "Jeffrey Dahmer" Halloweeniksi

Kansallinen -

Sosiaalisen median verkkokäyttäjät, mukaan lukien monet ulkomaalaiset, olivat raivoissaan nähtyään thaimaalaisen teini-ikäisen pukeutuneen amerikkalaismaiseksi tunnetuksi sarjamurhaajaksi Jeffrey Dahmeriksi Halloweenin kunniaksi.

Lyhyt Tiktok-video thaimaalaisesta teinistä, joka nähtiin pukeutuneena valkoiseen t-paitaan, jossa oli Jeffrey Dahmer ja numero, jaettiin, julkaistiin uudelleen ja sai paljon kritiikkiä sopivuudesta.

Jeffrey Dahmer oli amerikkalainen sarjamurhaaja ja seksuaalirikollinen, joka murhasi ja pilkkoi 17 miestä ja poikaa vuosina 1978-1991. Hänet tunnettiin myös Milwaukeen kannibaalina tai Milwaukee Monsterina.

Dahmerin tapauksesta on tullut jälleen suosittu sen jälkeen, kun Netflixin biografinen rikosdraamaminisarja "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" esitettiin viime syyskuussa. Hänen tarinansa ja tapauksensa tulivat myös tunnetummaksi, etenkin nuorten teini-ikäisten keskuudessa, jotka eivät olleet syntyneet Jeffreyn aikakaudella tai tienneet hänestä aiemmin.

Kun leike Dahmerin cosplaysta thaimaalaisesta teinistä jaettiin sosiaalisessa mediassa, monet käyttäjät, varsinkin ulkomaalaiset, alkoivat arvostella asua sanoen: ”Sinun pitäisi hävetä itseäsi. Tämä on inhottavaa."

Aihe on edelleen herkkä aihe 21-luvulla, sillä tapaus tapahtui vain 31 vuotta sitten ja monet tapaukseen osallistuneet, mukaan lukien silminnäkijät ja monien uhrien omaiset, ovat edelleen elossa ja elävät traumassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.