Father Ray Foundation avaa leipomokoulun opettaakseen vammaisille leipomista Pattayassa

Pattaya -

Monet Pattayan organisaatiot pyrkivät parantamaan vähemmän onnellisten elämänlaatua, ja yksi niistä on Father Ray Foundation, joka avasi äskettäin "Ray Bakery Schoolin" opettaakseen vammaisia ​​leipomaan.

Monilla ihmisillä on vaikeuksia löytää työtä, koska he ovat fyysisesti vammaisia, ja säätiö tunnistaa tämän ongelman ja haluaa auttaa vammaisia ​​työnhaussa tarjoamalla ilmaisia ​​leivontatunteja yhteiskunnan eriarvoisuuden vähentämiseksi.

Purimprech Dokhom, Redemptorist Foundation for PWDs (vammaiset) uraosaston johtaja, sanoi, että koulu sai niin paljon positiivista palautetta asiakkailta, että se oli kunnostettava ja laajennettava. Säätiö hoitaa 7-18-vuotiaita lapsia, ja heidän 18-vuotiaana heille opetetaan ammatillisia taitoja.

Ray Bakery School sekä opettaa että työllistää vammaisia. Yhden tai kahden vuoden koulutuksen jälkeen he pääsevät leipomon asiakkaita palvelemaan elantonsa.

Katso kartta, aukioloajat ja yhteystiedot napsauttamalla tätä. Ulkoinen linkki.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.