Naismoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään sedaniin Pattayalla

Banglamung, Chonburi -

Thaimaalainen naismoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään sedaniin Etelä-Pattayan tiellä Banglamungin Nong Pruen osa-alueella varhain tänä aamuna, 30. lokakuuta.

Pattayan kaupungin poliisiaseman viranomaiset ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen onnettomuudesta noin kello 3. Paikalle saavuttuaan löytyi valkoinen moottoripyörä kaatuneesta asennosta, jonka etuosa vaurioitui voimakkaasti.

Tuntematon naiskuljettaja, jonka iäksi arvioitiin 20-25 vuotta, löydettiin makaamatta tajuttomana ajoneuvon vierestä veren peitossa. Tämän jälkeen pelastajat antoivat ensiapua ennen kuin toimittivat hänet kiireellisesti Pattayan sairaalaan.

Siellä myös sedanin omistaja Sunisa Kaewthammawat ilmoittautui poliisille.

Paikallisen todistajan mukaan sedan-kuljettajan kerrottiin ajaneen tiellä Etelä-Pattayalla. Mutta kun auto oli kääntymässä kujalle, moottoripyöräilijä tuli auton takaa ja törmäsi välittömästi ajoneuvon takaosaan.

CCTV tarkistetaan lisäsi Pattayan poliisi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.