Thaimaa hyväksyy virallisesti kannabiksen ja hampunsiementen tuonnin

KUVA: Kaooon

Kansallinen -

Kannabiksen ja hampunsiementen tuonti on nyt laillista Thaimaassa maatalousministeriön Royal Gazettessa perjantaina 28. lokakuuta julkaiseman ilmoituksen mukaan.

Ilmoituksen mukaan geenimuunneltuja kannabiksen ja hampun siemeniä ja kannabis sativaa saa tuoda kuningaskuntaan mistä tahansa maasta.

Siemenet eivät myöskään saa sisältää orgaanisia tai epäorgaanisia epäpuhtauksia, kuten maaperää, hiekkaa, hyönteisiä tai muita kasvin osia.

Siemenet on todistettava käsiteltyksi tuholaisilta tai suojattu niitä vastaan ​​jollakin seuraavista tavoista: Pseudomonas syringae pv.cannabina, Xanthomonas campestris pv. kannabis, Ditylenchus dipsaci, Arabis mosaicvirus, Alfalfa mosaic virus, Orobanche ramosa, Cuscuta spp ja Striga spp.

Kansallisen kasvinsuojelujärjestön (NPPO) myöntämä kasvinsuojelutodistus ja/tai kasvinsuojelutodistus vientiä varten vaaditaan, ja ne on liitettävä vietäessä siemeniä Thaimaan kuningaskuntaan.

Kaikki tuodut siemenet on läpäistävä maatalousministeriön viranomaisten seulontaprosessi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.