Thaimaalainen kuljettaja kertoi saaneensa äkillisen sähkökatkon ja syöksyi kanavaan Sri Rachassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Thaimaalainen myyjä kertoi seuranneensa GPS:ää, kun hän yhtäkkiä putosi tajuttomana ratissa ja syöksyi tienvarrella olevaan kanavaan.

Sri Rachan pelastuspalvelut menivät onnettomuuspaikalle Soi Allaylle Bowinin osa-alueella Sri Rachassa auttamaan miestä pääsemään ulos valkoisesta sedanistaan, joka syöksyi kuivaan, 3 metriä syvään kanavaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mies, 35-vuotias Nattakorn Dokkularb, sai ei-hengenvaarallisia jalkavammoja. Hän kertoi paikalliselle medialle, että hän oli myyjä ja seurasi GPS:ää neuvotellessaan mutkissa, kun hän yhtäkkiä katkesi sähkökatkoksen ja syöksyi kanavaan. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan tiellä ei ollut suojakaitetta.

Mies oli turvassa, ja pelastuslaitos nosti hänen autonsa kanavasta.

Nattakorn kertoi tarkistavansa lääkäriltä, ​​mikä olisi voinut aiheuttaa hänen äkillisen sähkökatkoksensa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.