Pattayan pormestari varoittaa ilotulitteiden ja lyhtyjen pelaamisesta tulevan Loy Krathongin aikana

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches varoitti niitä, jotka aikoivat pelata ilotulitteita tai taivaslyhtyjä tulevan Loy Krathong -päivän aikana 8. marraskuuta.

Pormestari totesi, että tapahtuman tavoitteena oli edistää perinteistä matkailua kansainvälisesti ja kannustaa nuoria sukupolvia säilyttämään Thaimaan ainutlaatuista ja kaunista perinnettä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Tapahtuma pidettäisiin Central Pattaya Beachillä, ja se sisältää paikallisten bändien konsertteja, katuruokamarkkinoita ja kelluvia Krathongeja (kukilla koristeltuja banaanipuunrunkoja). Poramase sanoi, että kaikki Krathongit tulisi tehdä luonnonmateriaaleista, jotta ne voidaan helposti poistaa eivätkä saastuttaisi vesilähteitä.

Lisäksi pormestari pyysi yhteistyötä, jotta ilotulitteita ja lyhtyjä ei leikata, koska se oli lainvastaista ja voisi vahingoittaa muiden omaisuutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.