Ryöstäjä puukotti naista seitsemän kertaa Chonburin pesulassa, epäilty pidätettiin

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Chonburi -

41-vuotias nainen sai seitsemän puukotushaavaa kehonsa ympärille, kun miesryöstö puukotti häntä eilen 28. lokakuuta Chonburin pesulassa. Tuoreen raportin mukaan epäilty on pidätetty.

Nainen, joka tunnistettiin vain rouvaksi Chonthicha, pesi vaatteensa yksin nimettömässä pesulassa Nartmontasewi Roadin puolella kello 5 CCTV-materiaalin mukaan.

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Epäilty, pukeutunut shortseihin ja mustaan ​​T-paitaan, veti moottoripyöränsä päälle liikkeen edessä ja katseli ympärilleen, oliko siellä muita asiakkaita Chonthichan lisäksi.

Nähdessään mitään, epäilty veti esiin veitsensä ja meni takaapäin uhrin luo tukehtuen vasemmalla kädellään ja osoitti terää oikealla kädellä uhrin kurkkuun.

Valvontakamera tallensi hetken, kun uhri yritti heilutella ulos epäillyn tukehtumispidosta, mutta sai sitten puukotuksen seitsemän kertaa selkään, kurkkuun ja päähän. Epäilty pakeni paikalta välittömästi jättäen Chonthichan makaamaan verilammikossa.

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Pesula sijaitsi Samedin osa-alueella Muengin alueella, Chonburissa. Uhri selvisi puukotuksesta ja hänet kuljetettiin Chonburin sairaalaan Samedin poliisin mukaan.

Sitten epäilty, jonka poliisi tunnisti Nathakorn Tarawutiksi, 29, otettiin kiinni eilen illalla vaatteiden kanssa, joita hän käytti hyökkääessään uhria vastaan. Aluksi hän väitti, että hän vain suuttui riiteltyään uhrin kanssa eikä aikonut puukottaa häntä.

Nathakorn on Samedin poliisin pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.