Thaimaan kuninkaallinen poliisi valvoo vakavasti laittomia viihdepaikkoja ja nostaa niistä syytteen koko maassa

KUVA: Manager Online

Bangkok -

Poliisikenraali Torsak Sukwimol, apulaispoliisipäällikkö, määrättiin johtamaan Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkamiehiä valvomaan viihdepaikkojen virallista järjestelyä kaikkialla maassa.

Apulaispäällikkö paljasti perjantaina 28. lokakuuta, että komissaari Damrongsak Kittipraphat määräsi hänet valvomaan viihdepaikkoja ja yökerhoja valtakunnallisesti varmistaakseen, ovatko ne asianmukaisesti ja tiukasti noudattaneet lakia.

Lain mukaan tapahtumapaikat tai vastaavat laitokset eivät saa antaa alle 20-vuotiaiden käyttää palvelua, avata viimeistään klo 2, eivätkä päästä palvelutilaan aseita, räjähteitä ja huumeita. Poliisin on myös valvottava, että laitoksissa ei harjoiteta huomaamattomasti rahapelejä, prostituutiota tai ihmiskauppaa.

Jos rikotaan, niiden perustamislupa peruutetaan toimivaltaisten viranomaisten toimesta tai toimipaikka määrätään suljetuksi enintään viideksi vuodeksi. Jos todetaan, että hän toistaa rikosta, omistaja voi saada yhden vuoden vankeusrangaistuksen, apulaispäällikkö Torsak lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.