Pattaya valmistautuu pelottavaan Halloween-viikonloppuun, joka houkuttelee varmasti turisteja

Pattaya, Thaimaa-

Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen Pattaya juhlii normaalia Halloweenia, joka on perinteisesti yksi vuoden vilkkaimmista juhlailoista matkailusta riippuvaisessa kaupungissa.

COVID-19-rajoitusten ja rajojen sulkemisten vuoksi Halloween on kuitenkin ollut viime vuodet vaimea tapahtuma. Itse asiassa viime vuonna baarit ja yöelämän paikat määrättiin sulkemaan ja alkoholi kiellettiin ravintoloissa. Vuonna 2020 tapahtumapaikat olivat avoimia, mutta tiukat covid-rajojen sulkemiset rajoittivat ulkomaanmatkailun lähes nollaan. Tapahtumapaikoilla oli myös noudatettava erilaisia ​​tiukkoja COVID-19-toimenpiteitä.

Tänä vuonna kuitenkin pohjimmiltaan kaikki rajoitukset ja rajatarkastukset ovat poissa, viihdepaikat ovat avoinna ja näyttää siltä, ​​​​että melkein jokaisessa Pattayassa on Halloween-juhlat.

Halloween ei ole perinteinen thaimaalainen loma, mutta sen suosio on kasvanut etenkin Pattayan kaltaisissa matkailukohteissa monta vuotta ennen COVID-19:ää. Pattaya on noin 90 prosentin bruttokansantuotteestaan ​​riippuvainen matkailusta, ja yli kahden vuoden Covid-rajoitusten jälkeen on varmasti iloinen nähdessään sekä kotimaiset että kansainväliset matkailijat valmiina juhliin.

Toimitusjohtajamme suosittelevat käyntiä Royal Garden Mall -ostoskeskuksessa, joka sijaitsee Beach Roadilla, missä Ripley's Believe It Or Not järjestää suuren Halloween-tapahtuman koko viikonlopun. Niille, jotka etsivät ammattimaista meikkiä Halloween-iltana, tämä on myös varma veto. Tämän artikkelin kuvat ovat Ripleyn sivuilta.

Voi, sielläkin on kummitustalo, ja tarjouksia ja erikoistarjouksia järjestetään koko viikonlopun. Halloween osuu maanantaina 31. lokakuuta. The Pattaya News tarjoaa pelottavaa ja hauskaa Halloweenia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/