Talvi alkaa Thaimaassa lauantaina 29. lokakuuta, Thaimaan ilmatieteen laitos kertoo

Kansallinen -

Thaimaa astuu virallisesti talveen lauantaina 29. lokakuuta, kaksi viikkoa tavallista myöhemmin, Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi keskiviikkona 26. lokakuuta.

Talvikauden odotetaan kestävän viranomaisten mukaan helmikuun 2023 loppuun asti ja olevan kylmempää kuin viime vuonna. Keskimääräisen vähimmäislämpötilan Ylä-Thaimaassa odotetaan olevan noin 20 celsiusastetta ja kylmimmän ajanjakson joulukuusta 2022 tammikuuhun 2023.

Pohjois- ja koillis-Thaimaassa alimman lämpötilan odotetaan olevan noin 8-9 celsiusastetta.

Bangkokissa alin lämpötila voi nousta 17-19 celsiusasteeseen ja sen läheisyydessä noin 15-16 celsiusasteeseen. Kylmin kausi alkaa joulukuusta 2022 tammikuun 2023 loppuun.

Etelä-Thaimaassa kylmä sää on todennäköistä joinakin päivinä, lähinnä yläosassa. Mutta rankkasadetta on odotettavissa, etenkin itärannikolla marras- ja joulukuussa. Paikoin on myös mahdollista voimakasta tai erittäin rankkaa sadetta, joka aiheuttaa äkillisiä tulvia sekä rannoilla ylivuotoa monin paikoin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.