Thaimaan FDA ilmoittaa kansanterveysministeriön muutoksista, jotka liittyvät marihuanaa sisältäviin elintarvikkeisiin

KUVA: INN News

Kansallinen -

Thaimaan elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) ilmoitti joitakin muutoksia kannabista ja hamppua sisältäviin elintarvikkeisiin liittyviin määräyksiin.

Dr. Withit Saritsadeechaikul, FDA:n apulaispääsihteeri, kertoi Associated Pressille tiistaina 25. lokakuuta, että kansanterveysministeriö oli antanut elintarvikelain mukaisen muutetun ilmoituksen, joka koskee kannabista tai hamppua sisältäviä aineita sisältäviä elintarvikkeita, joihin sisältyi kolme asiaa.

Ensinnäkin ilmoituksessa nro 437 kumottiin hampunsiemeniä sisältävien tuotteiden CBD-vaatimusten enimmäispitoisuus, koska siemenistä löydetty CBD:n määrä on erittäin harvinainen eikä terveysturvallisuudesta ole erityisiä huolia.

Toiseksi ilmoituksella nro 438 muutettiin kuluttajille suoraan myytävien kannabis- ja hamppuaineita sisältävien elintarvikkeiden standardeja. Mausteiden osalta THC:tä saa olla enintään 0.0032 painosta ja CBD:tä enintään 0.0028 painosta, koska mausteita käytetään ruoanlaitossa pieniä määriä. Kuten muutkin elintarvikkeet, ne eivät saa sisältää THC:tä enempää kuin 1.6 milligrammaa ja CBD:tä enintään 1.41 milligrammaa yksikköä kohden.

Tapauksissa, joissa tuotteita ei myydä suoraan kuluttajille tai myydä raaka-aineina elintarviketuotannon valmistajille, tohtori Withit totesi, että elintarviketuottajille on kirjoitettava oikea määrä THC:tä ja CBD:tä sekä varoituksia heidän tuotantoaan varten.

Suositeltu määrä annosta kohden tulee merkitä pakkaukseen yksinkertaisilla sanoilla. Jos tuotteita ei myydä suoraan kuluttajille, tulee varoitus "Älä myy suoraan kuluttajille" varoittaa, apulaissihteeri varoitti.

Kolmas numero kattaa lisäyksityiskohtia, jotka liittyvät CBD-uutteisiin elintarvikkeiden jalostusprosessissa, CBD-öljyn optimointiin vesiliukoisuuden kannalta elintarvikkeiden jalostuksessa ja CBD:tä sisältävien ravintolisien muuttamiseen.

Kannabista tai hamppua sisältäviä elintarvikkeita tuottavia yrittäjiä kehotetaan tutustumaan ilmoitukseen saadaksesi lisätietoja tätä.

Muutoksilla ja lisätiedoilla pyrittiin luomaan alan keskinäistä ymmärrystä ja käytännön mahdollisuuksia kuluttajien kannalta turvallisesti kuluttamaan tuotetta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.