Sementtiauto murskasi kuoliaaksi 15-vuotiaan moottoripyöräilijän Sri Rachassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Nuori 15-vuotias poika menetti henkensä liikenneonnettomuudessa Sri Rachassa.

Uhri oli thaimaalainen alaikäinen nimeltä Silpachai (sukunimi salattu ikänsä vuoksi). Häntä auttoivat Ban Buengin pelastuspalvelut eilen 24. lokakuuta, kun hänen punainen Honda wave -moottoripyöränsä liukastui ja törmäsi suureen sementtiautoon.

Silpacha löydettiin vakavista rintavammoista ja murtuneista kylkiluista Sri Rachan Bowinin alueelta, Chonburista. Pelastustyöntekijät julistivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla ja kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan odottamaan perhettään.

Hänen matkustajansa A (Alias) oli kuitenkin ihmeen kautta elossa, vahingoittumaton ja terve. Hän kertoi paikalliselle medialle, että hänen ystävänsä ja hän olivat menossa ystävänsä luokse. Heidän moottoripyöränsä liukastui, koska tie oli hiekan peitossa, ja liukui vastakkaiseen suuntaan tulleen kuorma-auton alle. Kuorma-auton alle liukastui, mutta sen yli ei ajettu, ja se selvisi onnettomuudesta ilman henkilövahinkoja.

Bowinin poliisi sanoi kysyvänsä sementtiauton kuljettajalta lisätietoja. Moottoriajoneuvon ajamisen alaikäraja Thaimaassa on 18 vuotta ja moottoripyörän kuljettamiseen 15 vuotta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.