Thaimaan poliisi ilmoitti kahdesta suuresta huumerikoksesta koillisprovinsseissa ja takavarikoi yli 10 miljoonaa metamfetamiinipilleriä

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallisen poliisin huumeidentorjuntavirasto ilmoitti maanantaina 24. lokakuuta yli 10 miljoonan rajalta salakuljetetun metamfetamiinipillerin takavarikoinnista.

Kansallinen poliisipäällikkö Damrongsak Kittipraphat paljasti lehdistölle, että viisi epäiltyä pidätettiin myös kahdessa huumepidäyksessä Maha Sarakamin ja Roi Etin maakunnissa.

Ensimmäisessä tapauksessa kolme epäiltyä, mukaan lukien kaksi miestä ja nainen, jäi kiinni 19. lokakuuta huoltoasemalta Maha Sarakamin maakunnassa sekä 10 säkkiä metamfetamiinia, jotka sisälsivät yhteensä 4,000,000 XNUMX XNUMX metam-pilleriä, kaksi ampuma-asetta ja niiden sedan. myös henkilöauto ja pakettiauto vietiin. Pidätys seurasi Nong Khain maakunnassa aikaisempien huumepidätysten laajempaa tutkintaa.

Toisessa pidätyksessä kaksi väitettyä huumeiden salakuljettajaa jäi kiinni 16 säkin metamfetamiinia, joissa oli yhteensä 6,000,000 XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä, kuljettaessa huumeita Nakhon Panomista matkalla Ayutthayaan.

Poliisipäällikkö paljasti myös, että molemmat jengit olivat salakuljettaneet huumeita naapurimaiden rajoista ennen toimittamista asiakkaille Thaimaan sisäalueilla. Takavarikoidut huumausaineet ja riidan kohteena olevat kiinteistöt siirrettiin huumausainevalvontalautakunnalle jatkotutkintaa varten, ja epäillyt pidätettiin kuulusteluja ja oikeudenkäyntiä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.